Rohkema info nägemiseks:

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 683; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ARBORISTIDE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 683 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Arboristide Ühing on õigete puuhooldusmeetodite rakendamise ja arendamise eest seisvate isikute vabatahtlik mittetulunduslik ühendus.

Ühingu tegevuste eesmärkideks on : (cid:127) populariseerida ning väärtustada arboristi kutset; (cid:127) arendada puuhooldustöötajate kutseoskusi, tagamaks asustatud piirkondade haljastutes kasvavate puude õige hooldus ning säilimine; · (cid:127) osaleda avalikkussuhete ja teavitustöö arendamises, selgitades puuhooldustööde vajalikkust ning õigete hooldusvõtete olemust ja tähtsust (cid:127) kaitsta kutset omavate arboristide õigusi ja huvisid ning saavutada nende töö väärtustamine; (cid:127) korraldada koolitusi.

Püstitatud eesmärkide saavutamiseks ühing: (cid:127) arendab koostööd tegevarboristide, arboriste koolitavate õppeasutuste ning õpilaste vahel; (cid:127) esitab ettenähtud korras ettepanekuid Ühingu algatuste ja koostöö kohta riigiorganitele, asutustele ja organisatsioonidele; (cid:127) osaleb arboristide kutsekvalifikatsioonisüsteemi ja õppekavade arendamises ning kutse omistamise protsessis; (cid:127) retsenseerib õppekirjandust ja toetab selle väljaandmist; (cid:127) pakub praktikakohti arboristiks õppijatele ning abistab noorarboriste töökohtade leidmisel; (cid:127) annab konsultatsioone ja ekspertabi puude õige hoolduse ning säilimise tagamiseks; (cid:127) nõustab töövõtjaid puuhooldustööde läbiviimisel ning tööpakkujaid töövõtjate valikul; (cid:127) vahendab tellimustöid ja teadmiste rakendamist; (cid:127) arendab koostööd välismaiste arboristide organisatsioonidega; (cid:127) arendab koostööd teiste haljastuse ja maastikuhoolduse valdkonnas tegutsevate asutuste ja organisatsioonidega nii kodu- kui välismaal; (cid:127) osaleb arboristide ühistegevuse muudes võimalikes valdkondades ja vormides: organiseerib seminare, ettekandekoosolekuid, arboristide ja arboristiks õppijate kokkutulekuid ning õppepäevi, korraldab konkursse ning toetab oma liikmete õppe- ja uurimistööd kodu- ja välismaal; (cid:127) kogub andmeid ühingu tegevuse ja saavutuste kohta; (cid:127) tutvustab Ühingu ja tema liikmete tegevust massiteabevahendite kaudu. Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu ning Kutsekoja ja Luua

Metsamajanduskooliga läbirääkimised aasta alguses.

2022. aastal oli taastumine covidiga aastast. Korraldasime koolitusi alguses läbi interneti, hiljem ka ruumides ja välistingimustes, heategevuslikke üritusi.

2018 aastal saadi ISA assotsieerunud liikmeks. 2022 aastal on liitusime taas EACga, sest koostöös Luua Metsanduskooliga on plaanis projekt, kus ühing soovib osaleda projekti tegevuses.

2022 aastalaitasime läti organisatsioonil korraldatavad BSTCC võistlusei. Võistluse korraldamine ja läbi viimine sujus suurepäraselt ja viperusteta. Osalejatele meeldis.

Täiendatakse järjepidevalt EAÜ kodulehte.

2022. aasta lõpu seisuga oli Ühingus 81 liiget. Aasta jooksul toimus uute liikmete värbamine - lisandus 5 liiget, lahkus 2 liige.

Liikmemaksu suurus on määratud 30 eurot aastas.

2020 aastal võeti vastu pikka aega koostatud puittaimede standard: 1. Puuhooldustööd 2. Ehitusaegne puude kaitse 3. Ilupuude ja -põõsaste istikute kvaliteedinõuded ja 4. Terminid ja määratlused

Oleme kavandanud pikka aega standardi kasutamisele teha koolitust. Standardikeskusest oleme saanud tagasisidet standardi kasutamise kohta ja meile tundub see vähe. Vajadus, et standardit kasutab rohkem isikuid, on kindlasti olemas, kuid vaja nendeni jõuda. 2022 aastal toimus koolitus kohalike omavalitsustele, teiste ettevõtetele, kes peaksid standardit kasutama oma töös.

2023. aasta prioriteediks on jätkuvalt kutsete väljastamisega seotud küsimused, järjepidev uuendamine, täiendamine. MTÜ EAÜ osales Kutsekoja poolt korraldataval avalikul konkursil järgnevatel aastatel arboristi kutsete väljastamise õiguse saamiseks. Alates 2019 aastast on EAÜ arboristi kutsete (arborist, puittaimede hindaja) väljastaja. 2022 aastal väljastas EAÜ kokku 20 arboristi kutset (neist 0 osakutse arboristi) ja 4 puittaimede hindaja kutset, 2023 aastal planeeritud väljastada 18 arboristi ja 15 puittaimede hindajat.

EESTI ARBORISTIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.