Rohkema info nägemiseks:

AITA NÕRGEMAT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 197; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AITA NÕRGEMAT MTÜ kohta arvamuslugu!"

AITA NÕRGEMAT MTÜ hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Aita Nõrgemat on heategevusorganisatsioon mille missiooniks on kodutute loomade heaolu eest seismine ning inimeste teadlikkuse tõstmine kodutute loomade olemasolu kohta loomade hoiupaikades, levitades infot hoiupaiga loomade koju võtmise võimaluste kohta.

MTÜ kogus 2022. aastal annetusi 120 euro väärtuses. Annetajad olid eraisikud. Aruandeperioodil olulist majandustegevust ei toimunud. Tehti teavitustööd sotsiaalmeedias. Järgmisel aruandeperioodil on plaanis kaaluda mittetulundusühingu lõpetamist. MTÜ Aita Nõrgemat juhatus on kaheliikmeline. Aruandeperioodil juhatuse liikmetele palka ei makstud. Töötajaid aruandeperioodil ei olnud ning töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.