Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, PAIDE MNT 65 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 311; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, PAIDE MNT 65 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 311 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Tapa Paide 65 tegutseb iseseisvalt alates aprillist 2009.a. Tegevuse eesmärk on korteriomandite esemene osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majndamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-e liikmeline.

Korraldati järjekorras 1/2022 üldkoosolek, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused. Koosolekul kinnitati alljärgnevad olulisemad otsuseid: 1. Majandusaasta 2021 aruande ja rahaliste vahendite ülevaade ja aruande kinnitamine.

2021 majandusaasta aruanded on 09.06.2022 edastatud tutvumiseks elanikele meiliaadressidele ja paberkandjal riputatud trepikodade stendidele (Lisa 4).

Olivar Kits luges ette 2021 majandusaasta mitmesugused kulud.

Majandusaasta 2021. aasta lõpu seisuga oli ühistu arvel 36167€ eurot.

Koosolek kinnitas 2021. majandusaasta aruande ühehäälselt.

Ülevaade võlgnikega ettevõetud tegevustest ja hetkeseis (laekumised Lisa 5).

Olivar Kits andis ülevaate olukorrast võlgnikega.

Ühistu 5 korteri võlad kokku on ligukaudu 9358€.

Kõigi võlgnikega on aktiivselt tegeletud alates 2021 aasta algusest, kui ühistul oli võlgnikena 15 korteriomanikku. Tänastest võlgnikest tasuvad ajatatult oma võlgnevust korter 25, korter 42. Korteriomanikud kes ei suhtu kommunaalkulude tasumisse tõsiselt ja igakuiselt ei tasu tuleb juhatusel algatada kiirmenetlused võlgnevuste sissenõudmiseks (korter 26, korter 31,korter 39). Võlgnikele saadetakse juhatuse poolt veel viimane hoiatus kommunaalarvete tasumise kohustuse kohta koos teatega, et ühistu on võlgnevuse mittetasumisel sunnitud võlgnevuse sissenõudmiseks pöörduma Viru Maakohtusse.

Koosolek kinnitas võlgnike edasise tegevuse ühehäälselt.

Majanduskava 2022-2023 üle vaatamine ja kinnitamine (lisa 6): a. Otsustati kinnitada KÜ raamatupidamisteenuse töötasu vastavalt juhatuse poolt sõlmitud lepingule 190€ kuus; b. Otsustati kinnitada juhatuse liikme lepingu muudatus ja töötasuks kinnitada 200€/neto tasuna kuus alates 01.09.2022, (muudatusega muutub vaid leping, ühistu juhatuse töötasukulu ühistule ei muutu); c. Otsustati kinnitada juhatuse koolituskulud 200€ aastas, mis teeb ühe juhatuse liikme koolituskuludeks 66€ aastas. (Koosoleku juhataja selgitus: juhatuse liikmetele mõeldud koolituste tasud algavad kusagil 100€/koolitus, näiteks EKÜL suveakadeemia (2 päeva) osalustasu on 190€ EKÜL liikmele, mida aga meie maja ei ole); d. Otsustati koguda 250€ revisjoni läbiviimiseks 2022 majandustegevuse koht.

e. Halduskulud viia vastavusse tegelike kuludega 0,32€/m2 kohta või 9,77€/korteri kohta (uue põhikirja kinnitamisel korteri põhine jaotus); f. Otsustati hoolduskulud viia vastavusse reaalkuludele, mis on 0,48€/m2 kohta; g. Lähtuvalt hoone renoveerimis vajadusest kehtestada uus remondifondi tehtavate maksete suuruseks 0,60€/m2 kohta.

Koosolek kinnitas majanduskava 2022-2023 ühehäälselt, muudatused hakkavad kehtima alates 01.09.2022.

1. Juhatus tutvustas hoone renoveerimise jätkuplaani –

Arutati kõiki energiaauditi (lisa7) poolt koostatud kolme energiasäästupaketti ja mõistlik oleks renoveerida energiasäästupakett 2 alusel, mis tagab energiaklassi C ja 50% KredEx toetuse võimaliku taotlemise. Vastavalt energiaauditi tulemustele kinnitati hoone renoveerimiseks energiasäästu pakett 2, mille põhjal tuleb juhatusel leida lähteülesande koostamiseks ja projekteerimishanke korraldamiseks tehniline konsultant vähempakkumise alusel (vähemalt 3 pakkumist. Projekteerimishange viia läbi samuti vähempakkumismeetodil ja edastada elanikele juhatuse koosoleku protokoll projekteerija valimise kohta enne lepingu sõlmimist.

Üldkoosolek kinnitas hoone renoveerimise jätku tegevused ühehäälselt ja delegeeris juhatust läbi viima vajalikud hanked tehnilise konsultandi ja projekteerija leidmiseks ja lepingute sõlmimiseks.

1. KÜ Paide mnt 65 uue põhikirja arutelu.

Olivar Kits loeb ette uue põhikirja (lisa 8) ja selgitab muudatusi: (cid:127) ühistu uus täiendav nimi (lühike) on “KÜ Paide mnt 65” ja ametlik korteriühistu e-posti aadress on paide65@online.ee, (cid:127) koosolekutest teatatakse ette vähemalt 7 päeva, (cid:127) üks isik võib volitusega esindada mitte rohkem kui kahte (2) korteri omanikku, (cid:127) koosolekul ei saa osaleda elektrooniliselt, osalejad peavad füüsiliselt kohale tulema,

TAPA VALD, TAPA LINN, PAIDE MNT 65 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.