Rohkema info nägemiseks:

TERVISEKLUBI SIRUTA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 45; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TERVISEKLUBI SIRUTA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TERVISEKLUBI SIRUTA MTÜ hetkeolukord

Juba 45 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Terviseklubi Siruta on kasumit mittetaotlev organisatsioon. Klubi tegevuse eesmärgiks on sportimiseks, naiste tervise edendamiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, erinevate spordialade viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini välja.

Eelkõige naiste tervislike eluviiside propageerimine ja naiste aktiivsuse tõstmine aeroobika, jõusaalitreeningu, jooga, suusatamise, kepikõnni, pilatese ja seltskonnatantsu harrastamisel. Ühingu eesmärk on alternatiivsete võimaluste loomine enesearengut toetavate kogukondade tekkimiseks ja edendamiseks ühistegevuse ning jagamise kaudu.

MTÜ Terviseklubi Siruta on registreeritud 17. juunil 2009.a. Enne seda tegutseti seltsinguna. Koos on käidud üle kümne aasta. Koos käiakse regulaarselt üks kuni kaks korda nädalas. Lisaks treeningutele viidi läbi matku ja tervisekeskuse külastusi eesmärgiga tutvustada uusi ja vähetuntuid tervisespordi alasid ( räätsamatk, tõukekelgumatk, kanuumatk, kepikõnd) .Eelnevatel aastatel viisime läbi emadepäeva terviseüritusi kogu vallale.

2019.a. koostöös Rõuge vallaga osaleti projektis „ Tervisespordi võimaluste arendamine Rõuges“

Korraldati koolitustesarju ja viidi läbi tervisetreeninguid .

2019 hooajal sai osaleda 4. erinevas treeningrühmas, mida juhendas kolm treenerit.

Projekti raames toimus 23.03 suur tervisespordiüritus „Treeningpäev 2019“

Treeningpäeva läbiviimist toetas eelnimetatud projekt.

2023.a. jätkatakse tavapärase tegevusega. Otsitakse võimalusi projektide kirjutamiseks. Projektid on suunatud nii vahendite ostmiseks kui ka loengute läbiviimiseks valla naistele. Eesmärgiks on kaasata rohkem noori ja pakkuda tegutsemisvõimalusi ka lastele. Plaanis korraldada ühiseid matku, osaleda erinevate tervisekeskuste programmides ja külastada erinevate spordiklubide treeninguid.

TERVISEKLUBI SIRUTA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.