Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE PÄIKE LASTEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2141; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄIKE PÄIKE LASTEKLUBI kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga lapse potentsiaal särab eredalt. Alates 2003. aastast on Väike Päike olnud eesrindlik erakordse lapsehoiu ja haridusteenuste pakkumisel. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume terviklikku lapsehoiu ja haridusteenust imikueast koolieani. Usume, et hariduse alus kujundab iga lapse tulevikku, mõjutades nende õppimisvõimet, käitumist, tervist ja üldist elus edukust.

Meie teekond algas visiooniga luua toetav keskkond, mis tunnustab ja toetab iga lapse ainulaadseid talente, tugevusi ja huvisid. Täna opereerime uhkusega 2 lasteaeda, 12 hoiuasutust, sealhulgas Montessori, rahvusvahelisi ja õuesõppeasutusi, huvikooli ja interaktiivset õpikeskkonda DigiLa.eu üle Tallinna, Harjumaa ja Tartu. Meie teenused on suunatud 0-7-aastastele lastele, pakkudes alusharidust, lapsehoiuteenust, tugiteenuseid ja kaasahaaravaid tegevusi.

Väike Päike ei ole lihtsalt lapsehoiuteenuse pakkuja; oleme vanemate partnerid, tagades, et nende pisikesed saavad elus parima võimaliku alguse. Meie loosung, 'Kasvatame homseid säravaid tähti!', võtab kokku meie pühendumuse iga meie hoolde usaldatud lapse kasvu ja arengu soodustamisele.

Meie teenused on mitmekesised ja kohandatud vastavalt iga pere vajadustele. Alates meie Rahvusvahelisest Lapsehoiust, mis tervitab lapsi igast kultuuriruumist, kuni meie Õuesõppeasutuseni, mis julgustab uurimist ja õppimist looduses, pakume midagi igale perele. Meie Vanemakool annab vanematele teadmisi ja oskusi, et toetada oma lapse arengut, samal ajal kui meie Lastelaagrid ja Huvikooli programmid vanusele 0-3 ja 3-7 aastat pakuvad rikastavaid kogemusi, mis ergutavad uudishimu ja õppimist.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie kaasaegne DigiLa.eu platvorm, mis pakub interaktiivset õpikogemust, täiendades meie füüsilisi asukohti. Oleme pühendunud lastele turvalise maailma hoidmisele ja meie jõupingutusi on tunnustatud erinevate meediakajastuste ja rahulolevate perede tunnistustega.

Liitu meiega Väike Päike's, kus paneme aluse teie lapse eredale ja edukale tulevikule. Tutvu meie teenustega, loe meie edulugusid ja saa osa meie kogukonnast, mis usub varajase hariduse jõusse. Koos suudame tänased noored mõistused muuta homseteks säravateks tähtedeks!

uuri lisaks!

VÄIKE PÄIKE LASTEKLUBI MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eneli G.

Imelised hoidjad ja turvaline keskkond! Kindlasti soovitan!

- Mari R.

Olen väga rahul, kuidas meie lapse arengut toetatakse ja tema huve arvestatakse.

- Reelika J.

Suurepärane valik erinevaid tegevusi ja metoodikaid.

5 kasu õues mängimisest teie lapse tervisele

Õues asuvad lasteaiad, tuntud ka kui metsakoolid või looduslased, on saavutanud populaarsust kui varajase lapsepõlve hariduse oluline osa. Need uuenduslikud õpikeskkonnad kasutavad ära loodusmaailma, et luua dünaamiline klassiruum ilma seinteta, pakkudes ainulaadset hariduse ja looduse segu. Õues asuvad lasteaiad eelistavad aega veeta looduslikes seadetes, võimaldades lastel õppida läbi uurimise, mängu ja praktiliste kogemuste. See lähenemine mitte ainult ei vasta noorte laste arenguvajadustele, vaid süstib ka sügavat hinnangut keskkonnale. Kasvava rõhuasetusega terviklikule arengule ja

Dropdown

kõik artiklid

Montessori meetod: iseseisvate mõtlejate kujundamine

Montessori meetodi, mille arendas välja dr Maria Montessori 20. sajandi alguses, on lapsekeskne hariduslähenemine, mis põhineb teaduslikel vaatlustel lastest sü
ssb.ee
Montessori meetodi, mille arendas välja dr Maria Montessori 20. sajandi alguses, on lapsekeskne hariduslähenemine, mis põhineb teaduslikel vaatlustel lastest sünnist täiskasvanuikka. See põhineb uskumusel, et lapsed on loomulikult teadmishimulised ja võimelised alustama õppimist toetavas, hoolikalt ettevalmistatud õpikeskkonnas. Montessori haridus on üles ehitatud mitmele põhiprintsiibile, sealhulgas lapse austamine, imendumisvõimeline meel, tundlikud perioodid ja ettevalmistatud keskkond. Need põhimõtted juhivad õppimiskogemust, rõhutades iseseisvust, vabadust piirides ja lapse loomuliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.