Rohkema info nägemiseks:

ÜHING LOOTUS TULEVIKKU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 692; jälgijaid - 39. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHING LOOTUS TULEVIKKU kohta arvamuslugu!"

ÜHING LOOTUS TULEVIKKU MTÜ hetkeolukord

Juba 692 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühing Lootus Tulevikku pakkus 2022a põhitegevusena perekoduteenust vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele. Kõigi ühingu tegevuste planeerimisel ja ellu viimisel lähtuti põhikirjalistest eesmärkidest. Perekoduteenust pakkusime korraga kuni 17 lapsele, kokku osutasime sellel aastal perekoduteenust 17 lapsele.

Kokku tegutses meie perekodus 3 peret mis asuvad Lüganuse valla ja Kohtla-Järve linna territooriumil.

2022 aasta lõpus tegeleme teenuse arendamisega ning investeerime veel 6 perekodu koha loomisesse. Selleks soetasime korteri Maleva tänaval Kohtla-Järvel. Ühing panustas 2022 aasta lõpus korteri remonti ja sisustamisesse. Seoses korteri remondi töödega on võetud ka lühiajaline laen ühingu kodupangast.

Ühingul omab nelja kinnisvara korterite näol, kus teenust pakutakse. Samuti on ühingul üks sõiduauto, mis on võetud liisingusse.

Samuti on plaanis kohandada perekodu teenust vastavalt laste vajadustele ning jaotame teenusel viibivad lapsed kolme eri üksusesse, kus laste hooldusvajadus ja teenuse rahastus on erinev.

Ühingul on kaks juhatuse liiget ning kolm üldkogu liiget. Ühingu raamatupidamisega tegeleb ühingu direktor Käthlin Kaurla-Veski.

ÜHING LOOTUS TULEVIKKU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.