Rohkema info nägemiseks:

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 532; jälgijaid - 28. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS kohta arvamuslugu!"

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 532 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta jooksul on toimunud vabatahtlikkuse alusel tasuta valveteenistus. Oleme osalenud erinevate tulekustutus-, avarii-, ja päästesündmuste likvideerimisel kokku 41. korral.

Seltsi liikmed osalesid valla koolides korraldatud turvapäeva üritustel, tutvustades vabatahtlike päästjate tegevust ja varustust.

• 4. mai Kalmetu põhikooli Emadepäeva ennetusüritusel tutvustasime vabatahtlike tegevust, organiseerime osavõtjate vahel võistluse ning huvilised said pulberkustutiga tuld kustuda.

• 29. mail osalesime Viljandi vallas Vissuvere külas toimuval Veski talu vanavara laadal, kus tutvustasime vabatahtlike pääste tehnikat, rääkisime ja andsime nõu, kuidas kriisideks valmistuda, mis peaks igas majapidamises olema, et kriisides hakkama saada.

• 1. juunil osalesime Kolga-Jaani staadionil toimuval Lastekaitsepäeval, kus tutvustasime lastele päästetehnikat ja korraldasime vahupeo.

• 6. augustil osalesime Vana-Võidus Kaitseliidu Sakala maleva poolt organiseeritud laste laagri õpitoas, kus tutvustasime päästetehnikat ja osalejaid said kasutada liiklusõnnetustel kasutavat lõikamistehnikat.

• 11. septembril osalesime Viljandi vallas Kolga-Jaani sügislaadal, kus tutvustasime päästetehnikat ja pulberkustuteid ning andsime ohutusalast nõu korstnapühkimiste teemadel.

Detsembris rajasime Kolga-Jaani staadionile kooli juurde liuvälja.

Tegelesime kohaliku elanikkonna tuleohutusalase, veeohutuse ja kriiside ennetamise ennetustööga. Külastasime 30 majapidamist, kuhu paigaldati 22 suitsuandurit, vahetasime kuuel olemasoleval suitsuanduril patareid, andsime tuleohutusalast nõu ohuolukordade likvideerimiseks.

Tegevusaasta olulisemaks ettevõtmiseks oli seltsile Kolga-Jaani Tuletõrje Seltsi depoo vastas oleva vana Termo alajaama hoone ostmine, mille plaanime ümber ehitada päästetehnika garaažiks, kus on võimalik päästetehnikat hoida, hooldada ja vajadusel remontida.

Oktoobris õnnestus osaleda Viljandi ja Suure-Jaani komandode ühisharjutusel, kus lõikasime katki autosid, mis oli õpetlik, kus teisel päeval sai proovida, kuidas meie päästeautol olev

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.