Rohkema info nägemiseks:

PRO MARE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 285; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PRO MARE MTÜ kohta arvamuslugu!"

PRO MARE MTÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pro Mare on 2010 aasta märtsis asutatud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on Läänemere loodusega seotud teabe kogumine ja jagamine ning merelise pärandi hoiuga seotud tegevused. Selle eesmärgi täitmise nimel korraldab ühing keskkonnauuringuid ning teisi meretöid, koostab valdkonna tegevuskavasid ja edendab loometegevust. Ühingu asutajate pikaajalised kogemused merega seotud tegevuste elluviimisel võimaldavad osaleda ka uurimismetoodikate ja vahendite väljaarendamisel ning pakkuda tuge ja võimalusi väga erinevate merekeskkonnas tehtavate tööde juures nii vee pinnal kui ka sügavustes.

2022 tegeleti peamiselt rahvusvahelise Läänemere elustiku ning Eesti riiklike merelooduse seire projektide raames mõõtmistega Eesti rannikuvetes ning lõpetati hüljeste kaitsekorralduskavad, anti loenguid ning konsultatsioone merelooduse kaitse teemadel.

Aruandeaastal arendati tehniliselt uurimislaeva.

Ettevõtte juhatus tegeleb jooksvalt ettevõttega seotud mõjude, riskide ja ohtude hindamisega. Ettevõtte tegevustega ei kaasnenud aruandeaastal keskkonnamõjusid. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud ettevõttele valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Ukraina sõja negatiivne mõju ei ole ettevõttele mõju avaldanud ja võimalikku otsest mõju ei ole hetkel ette näha.

PRO MARE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.