Rohkema info nägemiseks:

TANTSUSTUUDIO FLEX MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 415; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TANTSUSTUUDIO FLEX MTÜ kohta arvamuslugu!"

TANTSUSTUUDIO FLEX MTÜ hetkeolukord

Juba 415 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tantsustuudio FLEX asutati aastal 2010. Stuudio eesmärgiks on tantsuspordi edendamine ja tantsukultuuri propageerimine, stuudio tantsijate tantsusporditulemustele suunatud treening ning võistlustegevuse koordineerimine ja suunamine. Tantsu juurde kuuluva ja sellest lähtuva etiketi ja kultuurse käitumise õpetamine. Lisaks seltskonnatantsu kursuste propageerimine.

FLEXil on viis Eesti Olümpiakomitee poolt tunnustatud võistlustantsu treeneri litsentsiga treenerit, neljal treeneril on Eesti Tantsuspordi Liidu (ETSL) kohtunikulitsentsid. Ühel treeneril on rahvusvaheline kohtunikulitsents. Stuudio tegutseb Raplas ja Tallinnas. Stuudio juhatus on kolmeliikmeline.

2023 aasta eesmärkideks on jätkuvalt stuudio tantsijate arendamine ja motiveerimine. Harrastajate arvu kasvatamine Tallinnas ja Raplas.

Osalemine Eesti meistrivõistlustel ja suurtel välisturniiridel ning stuudio ühtsustunde kasvatamine.

Plaanis on regulaarsed tantsulaagrid, osalemine välistreenerite seminaridel ja treeneritekvalifikatsiooni tõstmine. Kõik võistlevad sportlased peavad läbima spordimeditsiinilise terviseuuringu vähemalt kord aastas.

Ettevõtte juhatus on kolmeliikmeline ja aruandeaastal maksti juhatusele tasusid, summas 22 330 eurot.

Ingrid Kapp juhatuse liige

TANTSUSTUUDIO FLEX MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.