Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 452; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Läänemaa Jalgpalliklubi püstitatud eesmärgid 2022. aastaks: 1. Igapäevane treeningtöö toimumine vastavalt õppe- ja tööplaanile; 2. Võistlusperioodil osalemine noortevõistkondadega kõikidel Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldavatel vabariiklikel etappidel.

3. Klubi tegemistest ja võistlustulemustest teavitada avalikkust kohalikus lehes, kohalikes veebiportaalides, klubi Facebooki lehel ja Instagramis.

4. Osavõtt karikavõistlustest.

5. Esindusvõistkonna eesmärk: Jääda püsima Esiliiga B tasandile.

Klubi jätkas 2022.aastal väljakujunenud töörütmis. Klubi juhtimise eest oli vastutav tegevjuht Triin

KVelullebmi äüel d(tiengeu tjsuehs vtiambaitnaehtlikkuse alusel).

Juhatuse töökoosolekud viidi läbi nii elektrooniliste kui tavakoosolekutena. Lisaks sellele saadi kord kvartalis kokku juhtkonna tasandil (kaasatud peatreener ja noortetreenerid).

30.12. 2022.aastal toimunud üldkoosoleku otsuse alusel toimusid muudatused juhatuse koosseisus ning uute juhatuse liikmetena lisandusid Martin Salf ja Ulrika Tülp.

Esindusmeeskonna osalemine Esiliiga B tasandil

Klubi esindusmeeskond tagas endale 2021.hooaja tulemustega koha Esiliiga B tasandil.

2022.hooajal mängid esindusmeeskond Esiliiga B-s 36 mängu, millest võitis 10, viigistas 7 ja kaotas 19.

2022.aastal kuulus klubi esindusmeeskonda 20 mängijat, kelledest 85% olid klubi enda kasvandikud. Klubi alustas esindusmeeskonna nn noorenduskuuri kaasates mängidele Läänemaa

Spordikooli õpilasi.

Klubi mängija valiti esmakordselt liiga kuu parimaks. Selle tiitli sai võistkonna kapten ja ründemängija Martin Salf septembris.

Hooaja kokkuvõttes koguti 37 punkti, millega jäädi kaheksandale kohale kümne võistkonna seas ning tagati koht liigas jätkamiseks.

Meeskonna osalemine 3.liigas

Klubi teine meeskond osales III.liiga Lääne tsoonis. Hooaja jooksul peetud kahekümne kahest mängust saadi 7 võitu, 1 viiki ja 14 kaotust ning lõpetati alagrupis kaheteistkümne võistkonna seas üheksandana. 2023.hooajal mängitakse samuti III.liigas.

Naiskond

Septembris alustasi eraldi treeningutega naisharrastajatele eesmärgiga 2023.hooajal panna välja

LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.