Rohkema info nägemiseks:

TÜRI VIBUKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 334; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI VIBUKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÜRI VIBUKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Türi Vibukool on 2010 aastal asutatud vibusporti viljelev mittetulundusühing, kuhu kuulub 25 noor laskjat ja 10 täiskasvanut. Eesti koondisesse kuulub 2 noor laskjat ja 4 täiskasvanut. Ning sellega oleme Eesti edukaim vibuklubi.

Türi Vibukooli tegevuse eesmärkideks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, õppe-treeningtöö korraldamine, spordiala arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini.

Sportlikud saavutused 2021 aastal seotud eesmärgid said enam kui täidetud. Türi Vibukooli noored osalesid kokku üheteistkümmnel rahvusvahelisel mõõduvõtul ning 11 Eesti võistlusel. Kokku võitsid meie klubi vibulaskjad 74 medalit. Nendest Eesti tiitlivõistlustelt 15 kuldmedalit, 11 hõbemedalit, 4 pronksmedalit, kokku 30 Eesti tiitlivõistluste medalit. Välismaistelt tiitlivõistlustelt võitsid Türi

Vibukooli laskjad 10 medalit.

Eesti vibu ajaloos pole veel kunagi keegi MK etapilt medalit võitnud. 2022 aasta esimesel MK etapil Antalyas õnnestus Meil võita kaks medalit. Naiskondlik pronksmedal, kuhu kuuluvad

Maris Tetsmann, Lisell Jäätma ning Meeri-Marita Paas. Lisell Jäätma suutis võita ka individuaalselt pronksise autasu.

Hea hoog jätkus ka II MK etapil Koreas, kus tulime koju samuti medalitega. Individuaalselt saavutas Lisell Jäätma väga hea 4.koha. Robin Jäätma tuli tugevas meeste konkurentsis üheksandaks. Õe/venna Jäätmade duo töötas Koreas nagu õlitatult ning tasuks saadi hõbemedal. Plokkvibu naiskond saavutas samuti hõbemedali.

Euroopa Meistrivõistlused toimusid eelmisel aastal Saksamaal. Türi Vibukooli noored sportlased tegid väga hea võistluse. Robin Jäätma võitis individuaalselt pronksmedali. Segavõistkond koosseisus Lisell ja Robin Jäätma võitsid hõbemedali. Naiskond saavutas kõrge neljanda koha.

Pariisi Maailmakarika etapilt ei õnnestunud medaleid võita, kuid kõrgeid kohti saavutati küll.

Individuaalselt saavutas Lisell Jäätma 5.koha. Naiskond lasi uue Euroopa rekordi ja saavutas tubli 5.koha. Plokkvibu segavõistkond Jäätma/Jäätma saavutas neljanda koha.

Tänu Lisell Jäätma kõrgetele kohtadele MK etappidel võitles ta endale koha MK sarja finaalvõistlusel. MK sarjas pole veel ükski eestlane finaali jõudnud. Sinna jõudmine on väga suur saavutus, kuna kohti on ainult 8 aga laskjaid üle maailma.

Eesmärgid 2023. aastal seab klubi eesmärgiks tihedat koostööd Eesti Vibuliidu, Eesti Maastiku Vibuliidu,

TÜRI VIBUKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.