Rohkema info nägemiseks:

EESTI ELEKTROONIKATÖÖSTUSE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 818; jälgijaid - 24. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ELEKTROONIKATÖÖSTUSE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI ELEKTROONIKATÖÖSTUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 818 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Elektroonikatööstuse Liit asutati 3.juunil 2010.a. kümne elektroonikaettevõtte ja ühe õppeasutuse poolt. Liidu eesmärgiks on muuta maailmas ühe kiiremini areneva tööstussektori Eestis tegutsevate ettevõtete, teadus- ja haridusasutuste koostöö sisulisemaks tagamaks sektori konkurentsivõime.

Liidu kaudu saavad ettevõtted jagada infornatsiooni tellimuste kohta, mida ise ei jõua või ei ole võimalik täita, jagada infornatsiooni usaldusväärsete tarnijate kohta, tutvustada üksteisele oma võimalusi ja oskusi, pakkuda üksteisele laojääke, mida ise ei vajata, kuid mis võivad teisele ettevõttele vägagi olulised olla.

Liidu igapäevategevustes on olulisel kohal just ühisprojektid ja ühistegevuste organiseerimine: erialased seminarid, koolitused, konverentsid, rahvusvaheliste messide ühiskülastused ning ka osalemine ühisstendidega. Üheskoos on suurem võimalus ka elektroonikasektori hääle ja vajaduste kuuldavamaks tegemine riigis ning ka riigil on lihtsam suhelda tööstussektoriga, kui iga ettevõttega eraldi.

2022. aastal korraldas Liidu tegevust Arno Kolk.

2019 aastal liitus Eesti Elektroonikatööstuse Liit rahvusvahelise projektiga Talentjourney, mille eesmärgiks on Targa Tööstuse alase kompetentsivõrgustiku loomine ning vastavate õppekavade väljatöötamine kutse- ja rakenduskõrgkoolidele ning nende propageerimine Euroopa

Liidus. Projekti kestis kuni 2021. aasta lõpuni ning seda kaasrahastatakse EU Erasmus+ programmist.

Jaanuarist 2020 alustas Liidus tegevust arendusnõunik, kelle tegevust kaasrahastatakse SA Eesti Teadusagentuur poolt programmi RITA raames Euroopa Regionaalarengufondi toetusel.

EESTI ELEKTROONIKATÖÖSTUSE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.