Rohkema info nägemiseks:

KOLME KROONI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 156; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOLME KROONI KLUBI kohta arvamuslugu!"

KOLME KROONI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kolme Krooni Klubi on loodud 12.10.2010, et jäädvustada midagi väga konkreetset ja väga ajalootruult detailselt, ehk siis Eesti rahvusvägesid Tallinnas aastail 1706-1710. Konkreetselt on kõne all Harju maarügement ja Tallinna garnisonipataljon. Ehk siis tegemist on n.ö. ajalooklubiga, kes soovib ellu viia oma põhikirjast tulenevaid eesmärke.

Selleks otstarbeks ongi loodud Kolme Krooni Klubi esitamaks mainitud väeosi. Me kanname tolleaegseid univorme ja relvastust.

Oleme selle alaga tegelenud juba aastast 2004, kuid alates 2010.a. lõpus lõime oma tegemist hõlbustamiseks MTÜ Kolme Krooni Klubi.

2022.a. osalesime vaid kolmel ajaloofestivalil, kaks neist toimusid Narvas ja üks Valgas. Lähemalt saab üritusest lugeda meie klubi kodulehel www.kolmekrooniklubi.eu Festivalidel osalemisele on väga negatiivselt mõjunud koroona ja Venemaa algatatud alatu sõda Ukraina vastu. Sidemed Venemaa klubidega on hetkel täiesti katkenud. Üritame jõudumööda pakkuda moraalset ja materiaalset tuge meie sõpradele Ukrainas 2023.a. plaanime täiendada enda varustust. Üritame jätkata ka tavapärane koostööd teiste ajalooklubidega ja soov on osaleda erinevatel ajalofestivalidel.

2022.a. Kolme Krooni Klubis töötajaid ei olnud ja juhatuseliikmetele töötasu ei makstud.

KOLME KROONI KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.