Rohkema info nägemiseks:

FLAMANTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 110; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FLAMANTE MTÜ kohta arvamuslugu!"

FLAMANTE MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Flamante alustas tegevust 27.oktoobril 2010 aastal. Ühingu eesmärgiks on kultuuriline teenindamine, tantsuürituste, kontsertide, workshoppide, tantsulaagrite korraldamine, tantsutundide juhendamine.

Ühingul on neli liiget.

Majandusaasta sündmused

Majandusaastal tegelesime aktiivselt flamenko ja mustlastantsuga. Oleme õppinud mitmete tantsuõpetajate käe all.

Esineme väga paljudel erinevatel üritustel. Linna ja vallapäevadel, rahvamajades, mõisates, erinevatel jaanipäeva- ja jõulupidudel ning mitmetel teistel üritustel. Kõige rohkem kontserte on suvekuudel ja aastavahetuses.

Oleme osalenud koolitustel.Täiendasime oma oskusi mustlastantsus, flamenkos ja kõhutantsus.

Majandusaastal on olnud esinemisi varasemast veidi vähem ja ei ole juhendanud tantsutunde.

Majandusaasta jooksul ei ole liikmetelt liikmemaksu korjatud ega liikmemaksu määratud. Kogu tegevuseks vajalik finantseering tuleb tantsuüritustel ja kontserditel osalemistest. 2022 aastal on kokkuvõttes rahuldav tulemus.

Mittetulundusühing Flamante on jätkuvalt tegutsev ühing. Ka järgmisel majandusaastal on eesmärgiks enda täiendamine ja arendamine, et olla igati pilkupüüdev, uhke, särav ja hiilgav, mis tuleneb meie nimestki " Flamante" tõlgituna hispaania keelest.

FLAMANTE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.