Rohkema info nägemiseks:

BIGBAND MUUSIKUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1388; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BIGBAND MUUSIKUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

BIGBAND MUUSIKUD MTÜ hetkeolukord

Juba 1388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ BigBand Muusikud on asutatud 7.12 2010 ning tegeleb Tallinna Tehnikaüikooli BigBandi kontsertide, proovide ja muu taolise meelelahutusliku tegevuse korraldamise ning administreermisega. Sama tegevusega jätkatakse järgmisel aastal.

TalTech BigBänd on põhiliselt TalTech tudengitest koosnev 20-liikmeline jazzi, swingi, vahel ka rokki ja isegi diskot viljelev pool-proffidest ja harrastajatest koosnev kollektiiv. BigBänd on tegutsenud sellises koosseisus alates 2009. a. aprillist. BigBändi juhendajaks on rahvusvahelise jazzi taustaga trompetist ning ühtlasi ka Eesti Sõjaväe orkesteri dirigent Teet Raik. Raik on kollektiivi juhendanud alates märtsist 2011 ning viinud kollektiivi oskused uuele tasemele. Alates septembrist 2019 on kollektiivi ees teise juhendajana Kristina Bianca Rantala.

BigBändil oli eemisel aastal 13 esinemist. Koostööd oleme teinud mitmete teiste kultuurikollektiividega TalTechist (TalTech Naiskoor, TalTech

Orkester) ja solistidega (Anne Veski, Airi Allvee, Uku Suviste, Tanel Padar, Liis Lemmsalu, Sofia Rubina, Ivo Linna, Heidy Tamme, Voldemar

Kuslap, Mikk Saar, Mart Sander, Liisi Koikson, Kalle Sepp, Jana Kütt, Hanna-Liina Võsa, Linda Kanter, Kethi Uibomägi, Helin-Mari Arder, Mirjam

Dede, Innar Liiv, Kristjan Karmo, Marit Jalakas jt.). Sooja vastuvõtu osalisena oleme üles astunud TalTechis, TLÜs, Nõmme Kultuurikeskuses, samuti erinavais Eesti paigus - Ardus, Kernus, Tartus Alatskivis ja mujal.

BigBändi missiooniks on Eesti muusikamaastiku ilmestamine harrastustasemel. Kogu meie senine tegevus on toimunud vabast tahtest ning mittemajanduslikest ambitsioonidest.

Aasta-aastalt on meie kuulajaskond ning otsene sihtgrupp laienenud. Tallinna ja Tartu tudengkonna kõrvale on meie kuulajate sekka lisandunud kuulajaid erinevas vanuses ning erinevatelt elualadelt.

Tallinna Tehnikaülikooli BigBänd on seadnud oma eesmärgiks esitada võimalikult palju eesti autorite loomingut ning teha seda džässilikus võtmes. Eesti autoritest oleme palju esitanud Raimond Valgre, Kustas Kikerpuu, Valter Ojakääru, Aarne Oidi, Uno Loopi jt. tuntud ning vähemtuntud heliloojate loomingut. Seadeid on meile teinud tuntud eesti aranžeerijad, teiste seas Siim Aimla, Teet Raik, Kustas Kikerpuu, Riivo

Jõgi, Jüri Kõlvart, Kristina Bianca Rantala, Mati Põdra, Tõnis Kõrvits jt.

BigBänd korraldab igaaastaselt vähemalt kolm avaliku kontserti koostöös erinevate solitide ja kollektiividega. Nendeks on KevadeJazz,

SügiseJazz ja Advendiswing. Lisaks sellele osaleme erinevatel festivalidel ning võtame osa ka kõivõimalikest muudest üritustest - alates aktustest kuni tantsu üritusteni välja.

BIGBAND MUUSIKUD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.