Rohkema info nägemiseks:

3D KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 972; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta 3D KOGUDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

3D KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tähistas 3D kogudus oma 12. aastapäeva. Iganädalaselt kohtus 3D kogudus 2022. aastal kas ühistel üle-eestilistel väljasõitudel või väiksemates kogukondades, liikmete kodudes. Nii kogukonnad kui väljasõidud on avatud ka huvilistele väljaspoolt kogudust. Teave kogunemiste kohta levib sotsiaalmeedia, inimeste omavaheliste suhete ja 3D kodulehe kaudu.

2022. aasta oli meie koguduse jaoks võrreldes eelneva kahe aastaga parem, kui arvestada seda, et 2020. ja 2021. aastal pidime koroona viiruse tõttu ära jätma üsna palju suuremaid kokkusaamisi. 2022. aastal jäi ära vaid üks 3D väljasõit ehk pühapäev, kus saavad kõik kogukonnad kokku.

Suurtel kokkusaamistel söödi, vesteldi, palvetati, lauldi ülistusmuusikat Jumalale ning kuulati jutlust koguduse pastorilt. Mitmel väljasõidul toimus uute koguduseliikmete ristimine. Aasta suurim üritus Võimaluste Festival toimus 28.-31. juuli Voore Puhkekeskuses.

3D koguduses oli 31.12.2022 seisuga 12 kogukonda, kolmes erinevas linnas – Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Kogukonnad kohtusid regulaarselt koguduse liikmete kodudes või piirangute ajal läbi videokõne umbes kolm korda kuus, pühapäeviti. Kogukonnad moodustuvad koguduse liikmetest ja huvilistest, kelle sõbrad-tuttavad käivad koguduses või kes on meist kuulnud interneti vahendusel.

Pühapäevaste kogukondade sisuks oli arutelu videojutluse üle, palve, ühine söömine ja muusika. 3D kogukondades vaadatakse koguduse endaloodud videosisu. 2022. aastal jätkasime nende valmistamiseks koostööd Oliver Rõõmuse stuudios, kes videod ka monteerib. Koostöö

Oliver Rõõmusega jätkub ka uuel aastal.

2022. aasta viimastel kuudel toimus koguduses veidi suurem visioneerimine, kus kuulasime Jumala häält, arutasime olukorda kogudusega ning jõudsime arusaamisele, et 2023. Aastal paneme veel enam rõhku kogukondade kvaliteedile, suurematele üritustele ning õpetuslikult toome esile

Jeesuse õpetuse, sest terve aasta vältel on kõik meie pühapäevased videokõned Matteuse evangeeliumi põhjal.

3D koguduse noortetöö sai uue juhi(Marlen Pihl) ning uueks nimeks sai “3D noored”. Noortetöö korraldab kaks korda kuus noortele õhtuid, kus on võimalik nautida head sööki-jooki, selle kõrvale kuulata inimeste lugusid, head muusikat ja teha muid põnevaid tegevusi. “3D noored” toimub

Tallinnas ning 2022. aastal oli osalejaid kogunemistel keskmiselt 20.

Lisaks alustas 3D koguduse paaride tööharu, mille ülevaatajateks asusid Mihkel ja Eliisabet Rehepapp.

Aasta 2022 lõpuks oli 3D koguduses 221 liiget: 83 meest ja 138 naist. Ristitud sai 2022. aastal 7 inimest, 2 inimest liitus teistest kogudustest, 5 liikusid edasi teistesse kogudustesse.

Lisaks nimetatule on 3D kogudusel ka oma juhtimiskool Vedur, mille eesmärgiks on kasvatada kogudusele järgmine põlvkond juhte. Üle nädala kolmapäeviti koguneb 9 potentsiaalset juhti, et arendada oma isiksust ja oskusi, et olla ühel päeval valmis eest vedama ühte 3D koguduse

Kogukonda. 2022. Sügisel Veduris uut hooaega vähese huvi tõttu ei alanud.

2022. aastal toimus 3D koguduse juhatuses suurem muutus, kui senine kaheksa liikmeline juhatus muutus nelja liikmeliseks. Alates juunist 2022. jätkavad juhatuses lisaks juhtivpastor Valtrik Pihlile veel Jakob Remmel, Meego Remmel ja Laura Maide.

Lisaks juhatusele on suur vastutus erinevate tööharude ülevaatajatel, kelleks on Marlen Pihl (noorteöö), Johanna Rosenvald (õpetus), suured üritused (Amy Neame), Majandus (Kristi Naagel), Lastetöö (Eliisa Ladva), Kommunikatsioon (Laura Maide), Paaride töö (Mihkel ja Eliisabet

Rehepapp), Ülistusbänd (Mooses Leinstrep), Emade grupp (Maali-Liina Remmel).

2021. aastal sai rajatud Ruut kogudus ja kuna suuremal osal 2022. Aastast ei olnud neil veel juriidilist keha, siis kajastusid nende andmed 31.12 seisuga 3D koguduse bilansis.

Alanud 2023. aastal tähistab 3D kogudus oma 13. aastapäeva ja kevadel möödub seitse aastat ajast, kui läksime 3D kogudusena üle teenistuste korraldamiselt kogukondlikule vormile.

3D KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.