Rohkema info nägemiseks:

EESTI PSÜHHOTERAAPIA ASSOTSIATSIOON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 76. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PSÜHHOTERAAPIA ASSOTSIATSIOON kohta arvamuslugu!"

EESTI PSÜHHOTERAAPIA ASSOTSIATSIOON MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 76 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta 01.01.2022 - 31.12.2022 1. Korraliste koosolekute läbiviimine.

2. ECP-d taotlevate dokumentide kogumine, korrastamine, arhiveerimine.

3. Aastamaksude kogumine 4. Kodulehe regulaarne uuendamine.

5. Psühhoterapeudi kutse taotlemine koostöös Kutsekojaga.

6. Koostöö EAP-ga.

.

2023 aasta plaan

Eesti Psühhoteraapia Assotsiatsioon on Eesti Psühhoteraapia Assotsiatsiooni (edaspidi EPTA) on psühhoteraapia organisatsioonide katusorganisatsioon, kes ühendab psühhoterapeutide erialaseid organisatsioone ja haridusasutusi. EPTA on asutatud 2011. aastal. EPTA on

Euroopa psühhoteraapia organisatsiooni Eesti esindusorganisatsioon (National Awarding Organization) EPTA põhikirjajärgsed tegevused on arendada koostööd psühhoteraapia organisatsioonide vahel Eestis ja koostöd Euroopa Liidu psühhoteraapia katusorganisatsioonidega; arendada psühhoteraapia alast tegevust; seista oma liikmete huvide eest ja tagada psühhoteraapia meetodite paljususe; aidata korraldada oma liikmetel erialast koolitust, täiendõpet ja koostada kutset puudutavaidt dokumenteatsiooni; seista hea selle eest, et psühhoteraapia väljaõpe toimuks kvalifitseeritud tasemel; tutvustada ja selgitada psühhoterapeudi kui iseseisva kutse esindaja töö olemust.

Majandusaastal jätkati põhikirjalist tegevust.

EPTA Psühhoterapeudi kutsealast pädevust ja professionaalsust kinnitava European Certificate of Psychoterapy (ECP) taotlevate psühhoterapeutide dokumentide kogumine, korrastamine, arhiveerimine.

Arendati EPTA eetikakomitee tööd, toetati liikmesorganisatsioonide eetikakomiteede tööd konkreetsete juhtumite lahendamisel.

Koostöös sotsiaalkindlustusametiga osaleti seadusloomes, et sätestada prühhoterapeudile esitatud pädevusnõuded Ohvriabi seaduses.

Alustati EPTA kodulehe uuendustega, et muuta kaasaegsemaks ja paremini mõistetavaks psühhoterapeudi töö sisu ja võimalused.

Järgmisel majandusaastal jätkatakse põhikirjalist tegevust. Viiakse lõpule kodulehe uuendused. Jätkatakse koostööd EAPga, NAO ülesannete täitmist, sh ECP-d taotlevate psühhoterapeutide dokumentide kogumine, korrastamine, arhiveerimine.

2023 aasta plaan (cid:127) Regulaarne juhatuse koosolekute läbiviimine (cid:127) EPTA kui terapeutide katusorganisatsiooni nähtavaks tegemine ühiskondlikus elus (cid:127) EPTA -sse registreeritud psühhoterapeutide reklaamimine kvaliteetse teenuse pakkujana (cid:127) Töörühmade moodustamine ja vastutavate isikute kinnitamine (cid:127) Kodulehe regulaarne täiendus jooksva info-ga ja terapeutide registri korrashoid (cid:127) Jätkuv ECP taotlejate vormistamine ja dokumentide arhiveerimine (cid:127) EPTA töörühmade aktiivne tegevus

Epta rahastab oma tegevust liikmesorganisatsioonide liikmemeksudest.

Eptal ei ole palgalisi töötajaid.

Juhatuse liikmed: (cid:127) Regulaarne juhatuse koosolekute läbiviimine (cid:127) EPTA kui terapeutide katusorganisatsiooni nähtavaks tegemine ühiskondlikus elus (cid:127) EPTA -sse registreeritud psühhoterapeutide reklaamimine kvaliteetse teenuse pakkujana (cid:127) Töörühmade moodustamine ja vastutavate isikute kinnitamine (cid:127) Kodulehe regulaarne täiendus jooksva info-ga ja terapeutide registri korrashoid (cid:127) Jätkuv ECP taotlejate vormistamine ja dokumentide arhiveerimine (cid:127) EPTA töörühmade aktiivne tegevus

EESTI PSÜHHOTERAAPIA ASSOTSIATSIOON MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.