Rohkema info nägemiseks:

NAHA KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 19. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NAHA KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

NAHA KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Naha Küla Selts juhatus on koostanud 2022. a majandusaasta aruande.

Põhitegevuseks on külaelu edendamine.

Naha Küla Seltsil on sõlmitud töövõtuleping seltsi kasutada antud Naha endise koolimaja hooldamiseks ja territooriumi korrashoiuks.

Selts viis läbi traditsiooniks kujunenud Heino Tolstingu XIV mälestuvõistlused võrkpallis 23. juulil 2022. Mälestusvõistluse korraldamise eesmärgiks on paikkonna ajaloo ja isikute tutvustamine, lugupidamise kasvatamine kodukoha vastu, tervislike vaba aja veetmise harjumuste kujundamine ja noorte kaasamine kogukonna tegevusse.

Enne võistlusi uuendas selts Eesti Võrkpalliliidu toetusel võrkpalliplatsi – paigaldati uued postid, võrk ja platsi piirded ning suurendati ka platsi turvaala. Lisaks korrastati ka kogu külaplatsi.

Selts uuendas Siseministeeriumi projekti toetusel endise Naha koolimaja elektrisüsteemi ja paigaldati maja teisele korrusele õhksoojuspump.

Lisaks korraldas selts endise Naha koolimaja 85. juubelipeo 20. augustil 2022

MTÜ Naha Küla Seltsi juhatus on 2022.a. majandusaasta aruande kinnitamise ajal 5 liikmeline.

Juhatuse liikmed tasu ei saa.

NAHA KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.