Rohkema info nägemiseks:

EESTI PÄÄSTEALA TÖÖTAJATE AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1092; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PÄÄSTEALA TÖÖTAJATE kohta arvamuslugu!"

EESTI PÄÄSTEALA TÖÖTAJATE AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 1092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Päästeala Töötajate Ametiühingu (EPTAÜ) tööd juhib lähtudes põhikirjast, tegevuskavast ja üldkoosoleku otsustest juhatus.

Palgalisi töötajaid ei ole.

Juhatuse otsust vajavad küsimused on lahendatud e-posti teel, skypes-s või juhatuse koosolekutel.

Eesti Päästeala Töötajate Ametiühingu liikmed on osalenud Riigi- ja Omavalitsusasutuste Töötajate AÜL (ROTAL) ja Eesti Ametiühingute

Keskliidu (EAKL) poolt korraldatud koolitustel ja seminaridel.

Eesti Päästeala Töötajate Ametiühingu liikmeskond jätkab kasvu, on tulnud juurde uusi liikmeid rohkem kui ametiühingust lahkujaid: 31.detsembri 2022.a. seisuga on EPTAü-s 849 liiget.

Eesti Päästeala Töötajate Ametiühingu ja EPTAÜ juhatuse tegevus 2022.a: 1.Kohtumised ja konsultatsioonid siseministri ning siseministri nõunikuga, parandamaks päästjate olukorda üldisel tööjõuturul, samuti leidmaks lahendusi sotsiaalsete tagastistega seotud probleemidele.

2. Toimusid regulaarsed kohtumised ja arutelud Päästeameti juhtkonnaga erinevatel teemadel: * töö parem korraldamine, * päästjate palgad ja sotsiaalsed tagatised * Päästeameti tulevikuvisioonid * otsiti lahendusi probleemidele ning erimeelsustele jpm.

3. Osaleti regulaarselt kord kuus toimuvatel ROTAL-i juhatuse koosolekutel, kus tegeletakse mh. riigiametnike probleemidega laiemalt.

4. Koos ROTAL-iga osaleti kord kvartalis Siseministeeriumis toimuvatel kohtumistel.

5. Suheldi meediaga ja oldi aktiivsed sotsiaalmeedias, et hoida üldsust paremini kursis päästjate tööde ja muredega.

6. Toimusid kohtumised Riigikogu fraktsioonide ja peaminister Kaja Kallasega.

Korraldati ka mitmeid aktsioone, juhtimaks avalikkuse ja poliitikute tähelepanu lahendamist vajavatele prob- leemidele.

7. Päästetöötajate esindajana osaleti kollektiivlepingu läbirääkimistel Päästeametiga, mille käigus tekkisid suured erimeelsused tööaja küsimuses ning millest tulenevalt sõlmiti uus kollektiivleping kompromissina vaid kuueks(6) kuuks (s.s. kehtivusega 01.01.2022- 30.06.2022.a.) 8. Abistati ja esindati päästjaid nende murede ning probleemide lahendamisel, sh. toetati vajadusel juriidilise abi saamisel.

9. Toimus päästetöötajate väga oodatud palgatõus.

Kalle Koop

EPTAÜ peausaldusisik / juhatuse liige

EESTI PÄÄSTEALA TÖÖTAJATE AMETIÜHING kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.