Rohkema info nägemiseks:

PELOTON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 600; jälgijaid - 25. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PELOTON MTÜ kohta arvamuslugu!"

PELOTON MTÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Peloton loodi 2011.a. mais, profirattur Rene Mandri ja Eesti suusakoondislase Kaspar Kokk eestvedamisel. Seisuga 31.12.2022 oli klubis 64 liiget. Klubi on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevuseks on jalgratta ja suusaspordi harrastamine, noor-, saavutus- ja harrastusportlaste spordialane koolitamine,oma liikmetele vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomine,ühistreeningute korraldamine, spordiürituste korraldamine, sportlaste toetamine ja spordivõistlustel osalemine. Klubi ühendab jalgratta-ja suusaspordi vastu huvi tundvaid ja nende spordialadega tegelevaid või nende spordialade arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi ja juriidilisi isikuid.

Klubi juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigis kehtivatest ôigusaktidest, nendega kooskôlas kehtestatud muudest aktidest ja otsustest, käesolevast pôhikirjast ja Eesti Spordi Hartast, Euroopa Spordieetika Koodeksist ning Eesti Olümpiakomitee ja tema alaliitude aktidest ja suunistest.

Majandustegevuse kaudu tulu saamine ei ole klubi põhitegevus. Klubi tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, tulu liikmete vahel ei jaotata. Klubi tegevuse eesmärkideks on oma liikmete spordi alane koolitus, treeningute ja sportlike ürituste korraldamine ning klubi liikmete ühisest huvist spordi kui sportliku vaba aja veetmise jaoks soodsate tingimuste loomine, viljelemine ja arendamine tervisespordi tasemest kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine.

Klubi osales üle Eesti ligi 50 võistlusel.

Investeeringud 2022. aastal ei tehtud väljaminekuid uurimus- ja arendustegevuseks, ega planeeri neid ka järgmiseks aastaks.

Töötajad ja juhtkond 2022.a. MTÜ-s üks palgaline treener osalise koormusega (0,9). MTÜ Peloton juhatuses on 2 liiget. Juhatuse liikmetele töötasu ei ole arvestatud ega makstud. Juhatuse liikmetele nende ametist lahkumisel või tagasikutsumisel sotsiaalseid garantiisid ettenähtud ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2022. aastal on MTÜ Peloton põhieesmärgiks jätkata põhikirjaliste tegevustega. Põhirõhk on asetatud noorte välja kasvatamisele meeste klassidesse, et osaleda enda süsteemist välja kasvanud noortega Eesti kõige suurtematel võidusõitudel.

PELOTON MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.