Rohkema info nägemiseks:

KEILA KOOLI SÕPRADE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEILA KOOLI SÕPRADE kohta arvamuslugu!"

KEILA KOOLI SÕPRADE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Keila Kooli Sõprade Klubi on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing. Ühingu eesmärk on aidata kaasa Keila

Kooli arengule nii kasvatus- ja õppetöö vallas kui ka vaimujõuga, pidades silmas eelkõige kvaliteeti.

Oma eesmärgi saavutamiseks ühing: (cid:127) toetab õpilaste õppekäike, teadustegevust, omaalgatust; (cid:127) tunnustab häid õpetajaid ning toetab õpetajate enesetäiendamist; (cid:127) toetab ja korraldab üritusi, mis rikastavad kooli ning kogukonna elu; (cid:127) aitab koolil soetada selliseid õppevahendid, ilma milleta saab kool küll oma igapäevast elu elada, kuid samas on ikka midagi olulist puudu.

Kogutavad vahendid jaotatakse igal aastal erinevate koolielu valdkondade toetuseks vastavalt kooli juhtkonna ning kooli nõukogu taotlustele. Sihtotstarbelised annetused lähevad annetaja soovitud tegevusvaldkonna toetuseks. Sihtotstarbeta vahendid jaotatakse igal aastal erinevate koolielu valdkondade toetuseks vastavalt kooli juhtkonna ning kooli nõukogu taotlustele.

Keila Kooli Sõprade Klubi ei saanud 2022. aastal annetusi.

Ühingu liikmetele ja juhatuse liikmetele 2022. aastal tasusid ei makstud.

KEILA KOOLI SÕPRADE KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.