Rohkema info nägemiseks:

PÕRGUPÕHJA RISTI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 336; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕRGUPÕHJA RISTI SELTS kohta arvamuslugu!"

PÕRGUPÕHJA RISTI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Põrgupõhja Risti Selts asutati juunis 2011.

Suurematest ettevõtmistest osalesid seltsi liikmed 27.02.1949 Ertsma punkrilahingu mälestusürituse korraldamisel ja läbiviimisel, samuti Richard Saaliste ja tema kaaslaste mälestusürituse korraldamisel ja läbiviimisel (Marko Matsoni eestvedamisel, koos teistega) ja Põrgupõhja punkrilahingu 75. aasta-päeva mälestusürituse läbiviimisel. Lisaks panid seltsi liikmed õla alla ja aitasid läbiviia traditsioonilise Kummuli kuu kontserdi augusti lõpus, Põrgupõhja punkris.

Möödunud aasta kõige suuremaks ettevõtmiseks oli Põrgupõhja retke korraldamine, mis sai teoks koostöös

Eesti Endiste Metsavendade Liidu, Raplamaa Arengufondi, Rapla Tarbijate Ühistu, Kehtna Vesi, Kaitseliidu ja paljude teiste vabatahtlike toetajate ja korraldajate kaasabil. 22. Põrgupõhja retk startis ja finišeerus

Eidaperes, Kassivõllimäel ning retke trassile jäi palju Põrgupõhja või teiste metsavendade ning ka kommunismiohvrite mälestuspaikadega seotud kohtasid. Retke finišisse jõudis kaheksa võistkonda.

Osavõtjate arvu piiras käesoleval aastal covid-19 järelmõjud, kus osad võistkonnad ei tundnud ennast piisavalt tugevalt, et võidelda esikoha nimel ja Põrgupõhja retkele keegi katkestama ei soovi tulla. See on ühtlasi mõttekoht, retke raskusastme osas ja üleüldise ülesehituse osas. Kiideti retke sidet ajalooga ning ajaloolist tausta kontrollpunkti ülesannetes. Võime ennast õigusega pidada kõige n.ö legendi põhiseks võistluseks Eesti vastupidavus- ja militaarspordi valdkonnas. Üldiselt võib pidada retke kordaläinuks, hea meel oli näha uusi võistlejaid, kui Ukraina sõja mõjutusel Kaitseliiduga liitunud uusi liikmeid, kes retke vastutegevuses ennast väga heast küljest näitasid. Võistlejate ettepanek oli korraldada Põrgupõhja retk ka talvisel perioodil ning teha päevane võistlus suuskadel, seega oleks võistluse formaat küllaltki erinev suvisest võistlusest. Võistluse formaadi esialgse plaani paikasaamisel saab seda korraldajatega lähemalt arutada ja otsustada, kas detsmebris 2023 on mõttel jumet.

PÕRGUPÕHJA RISTI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.