Rohkema info nägemiseks:

EESTI GOLFIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 544; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI GOLFIKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI GOLFIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Golfikool loodi 2012 aasta alguses eesmärgiga propageerida ja arendada läbi golfialase ning muu kehalise tegevuse aktiivseid eluviise ennekõike noorte seas. Tänaseni on Eesti Golfikool ainukene golfi valdkonnas registreeritud spordikool pakkudes golfiõppe teenust kõrgeimal tasemel.

Eesti Golfikool organiseerib golfikooli õpilastele golfiga seotud koolitusi, konsultatsioone, võistlusi, spordireise ja seminare ning teostab ise erinevate õppematerjalide väljaandmist. Aruandeperioodil oli Eesti Golfikoolis 43 liikmestaatusega õpilast, kellele lisaks osales treeningutel üle 60 golfinoore. Kokku treenib Eesti Golfikoolis aastas keskmiselt 100 õpilast.

Eesti Golfikooli põhitegevusalaks on golfiõppe korraldus (93121) ning ettevõte on registreeritud EHIS süsteemis. Lisaks korraldab Eesti Golfikool erinevaid laagreid ja koolitusi (85519) nii enda õpilastele, kui avatult väljaspoolt huvitatutele. Samuti pakutakse lisateenusena koolitusi täiskasvanutele (93191) eelkõige alustajatele suunatud green-card kursuste ja demopäevade formaadis.

MTÜ Eesti Golfikool jätkab golfi koolituse valdkonnas eesmärgiga ala populariseerida ning harrastajate arvu kasvatada. 2020 aasta lõpus avatud

NextGolf Arena näol saadi tegevuse aastaringse jätkamise seisukohalt oluline treeningbaas, mis võimaldab ala aastaringselt kõrgeimal tasemel harrastada.

EESTI GOLFIKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.