Rohkema info nägemiseks:

JÜRIMARDI TALUMUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 161; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÜRIMARDI TALUMUUSEUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÜRIMARDI TALUMUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jürimardi Talumuuseumi 2022 aasta tegevuse aruanne

Seoses hoone lagunemisega ja uute ruumide puudumisega võttis muuseumi juhatus vastu lõpliku otsuse iseseisva MTÜ Jürimardi talumuuseumi likvideerimise kohta eksponaatide tasuta üleandmisega Järvamaa muuseumile.

Aruande aastal 2022 lõpetati täielikult külastajate vastuvõtmine ning tegeleti eksponaatide säilitamise tingimuste tagamisega. Museaalide tutvustamine jätkus ainult albumitega Vello

Kallandi FB kontol.

Muuseumi valduses olevate arhivaalide kasutamisega jätkus eelmisel aastal alustatud raamatu „Ainult surnud kalad ujuvad pärivoolu“ koostamine (autor Vello Kallandi), mille esitlus toimus 29.04.2022. Raamatu kirjastas VALI PRESS OÜ Kultuurikapitali ja Järva valla poolse finantseerimisega Jürimardi talumuuseumi kaudu.

MTÜ Jürimardi talumuuseumi poolt oli aasta kestel organiseeritud Metsla külaplatsi ja

Ramma külas asuvate A. Mägi ja R. Hallimäe mälestuskivide ümbruse hooldamine.

Nende kaunistamine lilledega ning täht-sündmustel küünalde asetamine toimus muuseumile eraldatud summadest.

Vastavalt MTÜ Jürimardi talumuuseumi liimete üldkoosoleku otsusele 2.01.2023 kuulub

Vello Kallandile kuuluva eramuuseumi tegevus lõpetamisele vara üleandmisega Järvamaa muuseumile. Lõpetamise kuupäevaks jääb 31.12.2022 ning likvideerimisaruandeks jääb 2022 aasta aruanne.

MTÜ Jürimardi Talumuuseumi juhatuse liige Vello Kallandi

JÜRIMARDI TALUMUUSEUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.