Rohkema info nägemiseks:

TARTUMAA RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 510; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTUMAA RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

TARTUMAA RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 510 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartumaa Rahvatantsujuhtide Liit (TRL) on vabatahtlikkuse alusel moodustatud mittetulundusühing. Tegevuse eesmärgiks on rahvatantsutraditsioonide igakülgne säilitamine ja arendamine Tartumaal. TRL koondab enda alla tantsuõpetajaid kõikidest Tartumaa valdadest ja linnadest. Seisuga 31.12.2022 on TRL-i aktiivseid liikmeid 46 ning toetajaliikmeid 2. TRL-i töövormiks on rahvatantsuprojektide organiseerimine ja läbiviimine Tartumaal.

TRL-i eesmärgiks on rahvatantsutraditsioonide igakülgne säilitamine ja arendamine Tartumaal, propageerides rahvatantsujuhi ametit ja hoolitsedes rahvatantsujuhtide järelkasvu eest. Loome võimalused noortele rahvatantsujuhtidele omandada teadmisi ja kogemusi tööks oma rühmaga.

Oma eesmärgi saavutamiseks: (cid:127) korraldame tantsutreeninguid, esinemisi, kontserte, festivale, loenguid, konverentse, tantsupidusid ja seminare; (cid:127) viime läbi algaja tantsujuhi koolitusi; (cid:127) kirjastame oma trükiseid, salvestame oma pildi-, heli- ning videomaterjali ja müüme või levitame neid.

TRL-i 2022. aasta suuremateks ettevõtmisteks olid Tartumaa tantsupeo "Päev Emajõel" korraldamine ning tantsujuhtidele koolitusseeria korraldamine. Nende ürituste korraldamist toetasid Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital ja Tartumaa ekspertgrupp ning Tartu

Linnavalitsus. Lisaks tegutseti 2023. aasta Ullo Toomi tantsude võistutantsimise ning naisrühmade laagri ja kontserdi ettevalmistamisega, tehti algust ka 2024. aasta Tartumaa tantsupeo planeerimisega.

2022. aasta peamisteks eesmärkideks olid: (cid:127) Tartumaa tantsupeo "Päev Emajõel" korraldamine; (cid:127) mentorkoolituste korraldamine oma liikmete kutseoskuste täiendamiseks; (cid:127) Helju Mikkeli nimelise Tartumaa rahvatantsupreemia ning Tartumaa Noore tantsujuhi preemia väljaandmine; (cid:127) 2023. aastal toimunud Ullo Toomi tantsude võistutantsimise korraldamine; (cid:127) 2023. aastal toimunud naisrühmade laagri ja kontserdi korraldamine; (cid:127) 2024. aasta Tartumaa tantsupeo planeerimine.

2023. aasta peamisteks eesmärkideks oleme seadnud järgmised ettevõtmised: (cid:127) Ullo Toomi tantsude võistutantsimise läbiviimine; (cid:127) naisrühmade laagri ja kontserdi läbiviimine; (cid:127) mentorkoolituste korraldamine oma liikmete kutseoskuste täiendamiseks; (cid:127) Helju Mikkeli nimelise Tartumaa rahvatantsupreemia ning Tartumaa Noore tantsujuhi preemia väljaandmine; (cid:127) 2024. aasta Tartumaa tantsupeo korraldamine.

2022. aastal Tartumaa Rahvatantsujuhtide Liidus palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

TARTUMAA RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.