Rohkema info nägemiseks:

TARTU SLALOM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 437; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU SLALOM MTÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU SLALOM MTÜ hetkeolukord

Juba 437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu Slalom loodi aastal 2012 ja spordiklubi põhiliseks eesmärgiks on edendada Eesti mäesuusakultuuri. 2014. aasta detsembris alustati laste mäesuusatreeningute- ja koolituste läbiviimist Otepääl. Treeninguid viisid vabatahtlikult läbi treenerid Kaarel Grünberg ja Rauno Laiv. 2016.

hooajast liitus vabatahtlike treenerite ridadesse ka endine rahvuskoondise sportlane Ranek Koni. Tänaseks on tegevuses kaks põhitreenerit ja vabatahtlikud entusiastidest endised sportlased.

Hooajal 2022/2023 tähtsamad laagrid: * august 2022 - Leedu, Snow Arena * september 2022 - Leedu, Snow Arena ja Norra liustikulaager * oktoober 2022 - Austria, Hintertux * detsember 2022 - Soome erinevad keskused

Kõik 2022.aasta II poolde planeeritud laagrid toimusid plaanipäraselt ning nendes osales väga palju endiseid ja uusi liikmeid. 2022/2023 hooajal osaleti väga paljudel kohalikel ja rahvusvahelistel võistlustel nii laste-, kui ka juunioride klassides. Klubi sportlased osalesid EYOF võistlustel, FIS

Children 2022.aastal jätkati suvel alustatud Inline Slalom ala harrastamist ja juulis 2022 toimusid Eestis juba teist korda rulluisuslalomi võistlused

Tehvandi Spordikeskuses. Võistlemas oli 100 sportlast Eestist ja Lätist.

2022.aasta lõpu seisuga oli klubis keskmiselt 90 aktiivset liiget, kelle seas oli üks noortekoondise liiget ja kolm juunioride koondise liiget.

Uuel aastal jätkab klubi mäesuusatamise arendamisega Eestis. Kavas on osaleda Eesti ja rahvusvahelistel võistlustel. Lisaks võistlemisele on klubil kavas korraldada ise mitmeid rahvusvahelisi võistlusi Eestis (Baltic Cup osavõistlus).

2022.aasta veebruaris toimusid Eestis esimest korda Baltic Cup võistlused Väikesel Munamäel ning seal osalesid kõigi kolme Balti riikide sportlased. Aruande esitamise päeval saab lisada, et sama suurejoonelised Baltic Cup võistlused said toimuma ka 2023.aasta veebruaris.

Klubi tegeleb aktiivselt täiendavate finantside otsimisega, et soetada ja täiustada treeningvahendeid.

Tartu Slalom juhatus on kaheliikmeline ning 2022.aastal juhatuse liikmetele tasu ei makstud (üks juhtuse liige töötab treenerina ning saab selle eest töötasu).

Tartu Slalom tegevusega saab jooksvalt kursis olla kodulehe www.tartuslalom.ee ning Facebooki ja Instagrami sotsiaalmeediakanalite kaudu.

TARTU SLALOM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.