Rohkema info nägemiseks:

LÕVI KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 129; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕVI KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÕVI KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Käseolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022. aasta kohta. Külaselts asutati 2012. aasta mais eesmärgiga arendada Lõvi küla ühistegevust, kuid reaalse tegevusega alustati 2013 suvel, kui lisandusid uued liikmed. 31.12.2022.a. seisuga oli külaseltsil 48 liiget. Külaseltsi juhib ja esindab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline ja valitakse kolmeks aastaks. Viimane juhatus kinnitati 2022.a.

2022. aasta peamised tegevused olid seotud küla üldmaade arendamise ja korrastamisega (niitmine). Suvel rajati külaseltsi maale mänguväljak, mille jaoks taotleti toetust 2021. aasta sügisel KOP voorust. Mänguväljaku juurde ehitati vabatahtliku tööna pingid, külaplatsile seati sisse lõkkeplats. Külaelanike toetuse abil rajati teisele külaseltsile kuuluvale üldmaale võrkpalliväljak. Septembri algul korraldas külaselts kogukonnale ürituse nimega "Lõviküla suvelõpu trall". 2022. aasta KOP sügisvoorust taotles külaselts toetust murutraktori soetamiseks, millega hakatakse hooldama küla üldmaid. Detsembris soetati murutraktor John Deere.

Kellelegi palka MTÜ-s ei makstud.

2023. aastal tegeletakse küla üldmaade hooldamisega, korraldatakse eelmisel suvel alguse saanud traditsiooniline üritus "Lõviküla suvelõpu trall" ja tegeletakse üldmaade edasiarenduse plaanidega.

LÕVI KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.