Rohkema info nägemiseks:

KAARLI KULTUURISELTS KÕÕRUKIRI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAARLI KULTUURISELTS KÕÕRUKIRI kohta arvamuslugu!"

KAARLI KULTUURISELTS KÕÕRUKIRI MTÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2013. aasta jaanuaris asutati Kaarli Rahvamaja taidluskollektiivide liikmete poolt MTÜ Kaarli Kultuuriselts "Kõõrukiri".

Seltsi eesmärgiks on: (cid:127) rahva- ja mulgikultuuri hóidmine, säilitamine, väärtustamine, edasi andmine ja tutvustamine (cid:127) kultuuri ja vabaaja tegevusele soodsate tingimuste loomine (cid:127) seltsi liikmete ühistegevuse koordineerimine ning huvide ja õiguste esindamine (cid:127) kultuuritöö, kultuuriürituste korraldamine ja läbiviimine (cid:127) rahvusliku käsitöö hoidmine, säilitamine, tutvustamine ja arendamine (cid:127) professionaalse kultuuri vahendamine (cid:127) piirkonna noorte vabaaja sisustamine.

2013.aasta suurimaks projektiks oli osalemine rahvusvahelisel EUROPEADE folkloorifestivalil

Makedoonias. 2013.aasta kevadel pidas oma sünnipäeva naisansambel "Rosin".

2014.aastal osales segarahvatantsurühm "Turel" Rootsis Dalarna maakonnas Insjöni muusikapäeval.

2015.aastal tähistas segarahvatantsurühm "Turel" oma 40.tegevusaastat, mille raames koostati 40.tegevusaasta kohta kroonikaraamat.

2016.aastal käisid nii "Turel" kui ka "Rosin" Kihnus Kihnu merepäevadel esinemas. Lisaks osales "Turel" koos

Viljandi õpside rühmaga "Oh ja Ah" Krakowis festivalil. 2016.aastal täitus ka segarühm "Tureli" suur unistus: tänu Mulgimaa kultuuriprogrammi rahastusele, ERRS-i tegevustoetusele ja rühma liikmete omapoolsele panusele valmisid suvised esinemisriided.

2017.aastal osalesid nii segarühm "Turel" kui ka naisansambel "Rosin" Rootsis Dalarna maakonnas Insjöni muusikapäeval. Kontsert oli üks osa planeeritud Rootsi-Norra-Soome kultuurireisist.

2018.aastal osales Turel Gruusias festivalil, kus osalemist toetas Eesti kultuurkapital ja kohalik omavalitsus.

2019.aastal suuremaid projekte ei olnud. 2019.aasta suvel osales Turel Üldtantsupeol, peale suurt pidu vajasid meeste linased püksid uuendamist, mis teostati kohe detsembris 2019, sest segarühm Turel alustas aasta lõpus ettevalmistusi rühma juubeliks.

Seoses puhkenud Covid-19 pandeemiaga seiskusid 2020.aasta kevadel kõik huvitegevused. Planeeritud üritused jäeti ära või lükati edasi lootuses sügisel uue hooga alustada. Kuid tegelikkus oli teistsugune ja sügisestele uutele plaanidele tõmmati varsti uued piirangud peale. Ka 2021 aasta kujunes tuvitegevuse suhtes keeruliseks. Seatud piirangud mõjutasid üldist tegevust.

Järgnevatele aastale minnakse vastu lootuses, et pikad piirangud kultuuri- ja seltsieludele väga kahjustavalt pole mõjunud. Suuri plaane hetkel ei ole.

KAARLI KULTUURISELTS KÕÕRUKIRI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.