Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVAMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 246; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVAMAA NAISTE TUGIKESKUS kohta arvamuslugu!"

JÕGEVAMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jõgevamaa Naiste Tugikeskus MTÜ alustas oma tegevust 15.novembril 2013.aastal.

Sellest ajast on üüritud Jõgeva linnas korter, mis on kõige vajalikuga sisustatud ja avatud klientidele.

Turvakodu majutusel viibis aasta jooksul 14 naist kokku 230 ööpäeva ning lapsi oli majutusel 7 last kokku 405 ööpäeva.

Samuti on renditud ja sisustatud kontoriruum Jõgeva kesklinnas, kus toimub lisaks juhtumipõhisele nõustamisele ka klientide juriidiline ning psühholoogiline nõustamine.

2022 aastal 1. jaanuarist 31. detsembrini pöörduti Jõgevamaa Naiste Tugikeskuse poole 622 korral, kliente arv oli 78 , sh võimaldati juhtumipõhist nõustamist 273,5 tundi, kriisinõustamist 76,5 tundi, juriidilist nõustamist 31,5 tundi ja psühholoogilist nõustamist 254 tundi .

Jõgevamaa Naiste Tugikeskuse poolt pakutava teenuse kohta on võimalik leida informatsiooni sotsiaalmeediast ja kohalikust ajakirjandusest.

JÕGEVAMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.