Rohkema info nägemiseks:

TURUNDAJATE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1251; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TURUNDAJATE LIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

TURUNDAJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1251 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Turundajate Liit (TULI) ühendab kõiki turundusega tegelevaid professionaale, kes on huvitatud erialase taseme tõstmisest ning valdkonna ärksaimate kaasamõtlejate hulka kuulumisest. Liidu missiooniks on tõsta kohalike ettevõtjate ja terve Eesti ühiskonna teadlikkust turunduse erinevatest aspektidest (reklaam, bränding, kasutajakogemus jne) kui väärtusest ning tagada tegijate tase selle väärtuse kasvatamisel.

Kõiki Eesti turundajaid ühendav liit asutati 2013. aastal. TULI eelkäijateks võib lugeda 1998. aastal asutatud Eesti Reklaamiagentuuride Liitu ja 2005. aastal asutatud Üritusturundusagentuuride Liitu. Kuni 2018. aastani kandis liit Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) nime ja ühendas Eestis tegutsevaid valdkonna agentuure.

Üldkoosoleku otsusega muudeti liidu kontseptsioon ja nimi ning alates novembrist 2018 koondab Turundajate Liit nii turunduskommunikatsiooni valdkonna agentuure kui turundajaid. 2022. aastal jätkas TULI oma liikmete häälte esindamist seadusloome reguleerimise osas.

Alates aastast 2014 korraldab TULI Eesti pikima ajalooga turundusalast loovusfestivali “Kuldmuna”. 2023. aastal jätkab liit kinnitatud tegevusplaani täitmist, sh. jätkuvalt korraldades “Kuldmuna” konkurssi.

TURUNDAJATE LIIT MTÜ LIIKMESKOND 2022. aasta 31. detsembri seisuga oli liidul 104 liiget.

2022. aastal astus liikmeks 12 uut liiget 2022. aastal lahkus liidust 7 liiget

TURUNDAJATE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.