Rohkema info nägemiseks:

ELAMUSRETKED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 545; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELAMUSRETKED MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELAMUSRETKED MTÜ hetkeolukord

Juba 545 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elamusretked korraldas 2022. aastal järgmised üritused:

Elamusretkede hooaeg algas kolme talvise retkega – elamusretkelised sattusid räätsadel avastama jaanuaris Viljandimaal Soomaal asuvat Kuresood, veebruaris matkati Lalli rabas Raplamaal ning märtsis tutvuti Ida-Virumaal Sonda lähistel asuvate vaatamisväärsustega.

Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistati 24. veebruaril Lelle Elamusretkega ning uudistati kaunist laugasterohket Lalli raba ning seda kõike traditsioonilise sini-must-valge eriretkena.

Kevadel sattusid Elamusretkelised kolme retke raames avastama Hiiumaad ning tutvuma Tallinna lähistel asuva Suurupiga, kus jalutati sealsetel kallasradadel ning kaitserajatiste peidetud muldvallidel.

Sügisretked algasid septembris, kui külastati Hara allveelaeva tehast ning sealseid matkaradu. Oktoobris matkati räätsadel Rabivere rabas ning sügise saadeti ära

Laulasmaal.

2022. aasta hooaja lõpetati 3. detsembril esimese lume Elamusretkel Ida-Virumaal

Sillamäel!

ELAMUSRETKED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.