Rohkema info nägemiseks:

PUURMANI PRIITAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 274; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta PUURMANI PRIITAHTLIK PÄÄSTESELTS kohta arvamuslugu!"

PUURMANI PRIITAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Puurmani Priitahtlik Päästeselts

Esimesed andmed vabatahtlikust päästetegevusest piirkonnas pärinevad eelmise sajandi algusaastatest. Puurmani Priitahtlik Päästeselts on

MTÜ-na loodud 24. jaanuaril 2014. aastal. Seltsi eelkäijaks oli Puurmani Vallavalituse hallatav vabatahtlik päästekomando. Ka nõukogude ajal oli Puurmanis vabatahtlik tuletõrje, mis tegutses mõisakompleksi abihoones.

Tänases päästeseltsis on 21 tegevliiget, kellest vähemalt esimese astme koolituse läbinuid on 15. Seltsil on oma komandohoone, mis renoveeriti 2017. aastal ning millele ehitati juurdehitus 2020. aastal. Renoveeritud ja laiendatud päästedepoos on kaks garaažiboksi ning hoone teisel korrusel õppeklass, saun ja operatiivvalveks vajalik meeskonnaruum. Operatiivsõitudeks kasutab selts tulekustutusautot Scania P94 kutsungiga

Puurmani 31.

2023. aastal on plaanis koolitada tegevliikmeid, osaleda projektides, täiendada päästevarustust, panustada kogukonda ning arendada edasi depoo juurde loodud kriisiabipunkti.

Puurmani priitahtlikud osalevad aktiivselt ennetustegevustes – tehakse kodukülastusi ja -nõustamisi ning korraldatakse õppepäevi.

Päästeseltsi juures tegutseb päästealane noortering, mida osaliselt rahastab Päästeamet ja kohalik omavalitsus.

Seltsi tegevus on jätkusuutlik ja toetatud Päästeameti poolt, sest piirkond on reageerimise mõistes abikauge.

Puurmani VPK on Päästeliidu liige.

Villu Sinimets

PPP juhatuse liige

PUURMANI PRIITAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.