Rohkema info nägemiseks:

MTBEST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 695; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MTBEST MTÜ kohta arvamuslugu!"

MTBEST MTÜ hetkeolukord

Juba 695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing "MTBest" kanti registrisse 10.10.2014 aastal ning sellest hetkest alustati ka majandustegevust.

Käesolev aruanne on perioodi 2022 kohta. Mittetulundusühing MTBest tegevuse põhieesmärgiks on jalgrattasõidu ja -spordi kui tervisliku ja sportliku ajaveetmise vormi edendamine sellest huvitatud isikute seas sõltumata huvilise soost, vanusest või rahvusest. Mittetulundusühing on endas koondanud 7 spordiklubi, kes ühiselt korraldavad maastikuratta sarja üldnime all Bosch Eesti Maastikurattasari. Sari koosneb seitsmest maastikurattavõistluse etapist.

Bilansipäeva seisuga oli mittetulundusühingul MTBest 7 liiget, kellest kõik on tegutsevad spordiklubid ning iga liige korraldab ühte sarja etappi.

Kõik etapid toimusid plaanipäraselt.

MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 6-liikmeline.

Kultuurkapital eraldas ka 15000 eurot sihtotstarbelist toetust võistluste sujuvaks läbiviimiseks.

Aruandeaasta lõpetas mittetulundusühing MTBest kahjumiga 11346, mis kaeti eelmiste perioodide akumuleeritud tulemi arvelt. Kahjum on seotud eelmisel perioodil laekunud ja otse tuludesse kantud Covid toetuse arvelt tehtud järgmise perioodi kulutustega.

2022. aastal plaanib mittetulundusühing MTBest jätkata senise tegevusega.

Töölepinguga töötavaid isikuid MTÜ-s bilansipäeva seisuga ei ole. Juhatuse liikmetele töötasu 2022.a. jooksul ei makstud.

MTBEST MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.