Rohkema info nägemiseks:

TARVASTU MOTOKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 611; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARVASTU MOTOKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TARVASTU MOTOKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 611 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 106 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tarvastu Motoklubi on asutatud 2014. aasta detsembris.

Ühingu eesmärgiks on: raassilla rallikrossiraja lõplik väljaehitamine, eesmärgiga korraldada aastaringselt auto/motovõistlusi; motokultuuri edendamine läbi motosündmuste; motokultuuri edendamine läbi õppe-, ohutus- ja treeningpäevade-, rajaõhtute-, ja motovõistluste; ühingu tegevuse jätkusuutlikkuse tagamine.

2022. aastal saadi põhitegevusest tulu 13 898 eurot, annetustest ja toetustest laekus 4750 eurot.

2022.aastal oli Ühingul 2 liiget. Liikmemakse pole Ühingul ette nähtud. Juhatuse liikmete ametist lahkumisel või tagasi kutsumisel pole neile tasusid ja soodustusi ette nähtud.

MTÜ Tarvastu Motoklubi arendab sihtfinantseerimise projektiga "Raassilla moto- ja vabaajakeskus" olemasolevast Raassilla krossirajast välja

FIA rahvusvahelistele nõuetele ja standarditele vastava moto- ja vabaajakeskuse, kus on võimalik korraldada siseriiklikke ja rahvusvahelisi meistrivõistlusi rallikrossis, supermotos ja driftis. Võistlustevälisel perioodil on kompleksi võimalik kasutada rajapäevade, rahvaspordiürituste, noorteõppe ja kardisõitude läbiviimiseks. Projekti maksumus: 3,146 miljonit eurot, millest EL Euroopa Regionaalarengu Fondi poolne toetus 2,39 miljonit eurot ning omafinantseering 756 657 eurot kaetakse Viljandi valla eelarvest. Projekteerimis- ja ehitustöid teostatakse riigihanke „Raassilla moto- ja vabaajakeskuse projekteerimis- ja ehitustööd“ (nr 237982) raames. Töid teostavad aktsiaselts Lindrem ja aktsiaselts TREF

Nord.

Järgmisel majandusaastal on MTÜ-l Tarvastu Motoklubi kavas jätkata põhitegevusega. Otsida koostöö võimalusi omavalitsustega ning erinevate projektide raames taotleda raha tegevuskuludeks.

TARVASTU MOTOKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.