Rohkema info nägemiseks:

BEU CHARITABLE FOUNDATION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 242; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BEU CHARITABLE FOUNDATION kohta arvamuslugu!"

BEU CHARITABLE FOUNDATION MTÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ BeU Charitable Foundation asutati 2015 aastal.

Ühingu eesmärgiks on on inimeste füüsilise aktiivsuse ja emotsionaalse seisundi suurendamine ja paranemine MTÜ BeU Charitable Foundation abiga; oma eesmärkide saavutamiseks MTÜ: - organiseerib kostööd sponsoritega ja kogub MTÜ BeU Charitable Foundationile annetusi nii kodu- kui ka välismaalt; - ostab, rendib ja võtab muul viisil kasutusse inimeste ravimiseks, abistamiseks, toetamiseks ja olmetingimuste parandamiseks vajalikke seadmeid ja hooneid; - arendab koostööd Eesti Vabariigi, rahvusvaheliste ja teiste riikide samadel eesmärkidel tegutsevate juriidiliste ja füüsiliste isikutega; -levitab MTÜ eesmärkidega kooskõlas olevat teavet ajakirjanduses ning muude massiteabevahendite kaudu; - loob vajadusel alalisi või ajutisi töörühmi konkretsete projektide läbiviimiseks ja kasutab vajadusel konsultantide ja spetsialistide teenuseid; - korraldab rahaliste vahendite hankimiseks kontserte, korjandusi, loteriisid jne. Ning arendab muud tegevust, mis aitab kaasa MTÜ eesmärkide saavutamisele; -arendab teavitmis-, koolitus – ja nõustamistegevust ja korraldab põhikirjaliste eesmärkide elluviimisele kaasaitavaid loenguid, seminare ja kursuseid ; -arendab eesmärkidega kooskõlas olevat kirjastustegevust, koostab õppe- ja juhendmaterjale; -kutsub vabatahtlikke ja vabatahtlike meeskondi heategevuskampaaniale MTÜ BeU Charitable Foundationisse ning palgatab töötajaid fondi eksisteerimiseks; -viib läbi konsultatsioone ning aitab koguda vajalikud dokumendid rehabilitatsiooni ja taastusravi läbimiseks; -paigutab toetusena laekunud raha ja vara majanduslikult otstarbekalt, arvestades MTÜ eesmärke;

Eelmisel aastal korraldasime palju kampaaniaid annetuste korjamiseks. Meie vabatahtlikud tahavad aidata ning koguda raha, et maksta erinevate operatsioonide kulutusi. Me aitame leida need rahad organiseerides annetuslikud korjandused. Arendame ka uut programmi, et aidata eakad inimesi igapäeva tegevustes.

MTÜ BeU Charitable Foundation on kolmeliikmeline juhatus. Tema tööd aruandeaastas ei tasustatud.

BEU CHARITABLE FOUNDATION MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.