Rohkema info nägemiseks:

TSIVIILKAITSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 82; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TSIVIILKAITSE SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TSIVIILKAITSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 82 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Tsiviilkaitse selts asutati mais 2016 aastal. Seltsi peamiseks tegevuseks on erinevate koolituste, laagrite ja seminaride korraldamine tänapäeval aktuaalsetel teemadel - kuidas käituda ja toime tulla erinevates kriisiolukordades: nii looduses kui linnatingimustes, samuti elanikkonnakaitse, mis on ka riiklikult arendatav valdkond.

Peamisteks tellijateks on kohalike omavalitsuste asutused - lasteaiad ja koolid. Samuti erinevad militaarinstitutsioonid nagu Kaitseliit ja

Kaitsevägi, ka eraisikud ja töökollektiivid - kõige rohkem soovitakse läbi viia ellujäämiskursusi looduses. Tehakse koostööd teiste samas valdkonnas tegutsevate ühingute ja seltsidega - näiteks Suur Seiklus OÜ. MTÜ on kaasatud ka Utria dessandi ja Erna retke korraldamisse.

Aruandeperioodil löödi kaasa ka erinevate kultuuriürituste korraldamisel: tuleskulptuuride etendus, "Poolkuu" piknik-kontsert, mis korraldati

Põrgupõhja metsavendade punkris.

Aruandeaastal töötasu ei arvestatud ega juhatuse liikmete tegevust ei tasustatud. Tulu erinevatest projektidest , laagritest ja koolitustest moodustas 5930€, eelmise perioodi vastav näitaja oli 4359€. Aruandeaasta lõppes tulemiga -148€, eelmine periood -1172€.

Mittetulundusühing Tsiviilkaitse selts juhatuse poolt koostatud raamatupidamise aastaaruandes kasutatav arvestuspõhimõtete ja informatsiooni esitlusviis on kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga, mille põhimõtted kehtestati EV Raamatupidamise seadusega ja mida täiendavad

EV Raamatupidamise Toimkonna juhendid. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud ka muudest EV seadustest, millega on reglementeeritud aruannete koostamine. Raamatupidamise aastaaruandes kajastuvad olulised vara ja kohustuste hindamist mõjutavad asjaolud, mis ilmnesid bilansi kuupäeva ja aruande koostamispäeva vahemikul. Raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt mittetulundusühingu finantsseisundit, majandustegevuse tulemust ja rahavoogusid.

Juhatus kinnitab 2022.a. aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust.

Juhatuse hinnangul on MTÜ Tsiviilkaitse selts jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

TSIVIILKAITSE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.