Rohkema info nägemiseks:

KESKUS JUST SPEAK IT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 126; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KESKUS JUST SPEAK kohta arvamuslugu!"

KESKUS JUST SPEAK IT MTÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTU KESKUS "JUST SPEAK IT" on asutatud 08.06.2016. MTU eesmark on inimese igakulgne areng, alguparane ja rahvuskultuuri toetus, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas jargmisi tegevusi: kohtumiste, konveretside ja seminaride organiseeriminene; kultuuri-, integratsiooni- ja kunsti projektide korraldamine; meedia projektides osalemine ja meediakultuuri arengu toetus; keeleopetus ja keele kultuuri koolituste korraldamine; ukraina kultuuri arengu toetus; laste ja noorte laagrite korraldamine. Majandustegevusteate number 165878 (oppekava ruhm:

Keeleõpe) on esitatud EHIS-isse 18.01.2017. Huvikool "JUST SPEAK IT" (oppeasatuse ID 31371) on registreeritud 30.08.2017. MTU KESKUS "JUST SPEAK IT" ei soltu oma tegevuses uhestki organisatsioonist ega esinda uhegi finantssektori ettevotte huve. MTU-l on kaks juhatuse liiget, neist kummalegi 2022. aastal juhatuse liikme tasu ei makstud. 2022. aastal tegeleti koostoopartnerite leidmisega erasektorist. Jarjepidev koostoo on loodud BLRT Grupi AS firmade. 2022. aastal korraldati ning viidi labi inglise keele koolitusi ja õpihuvilaagrite kooliõpilastele.

Oppimisvoimalusi tutvustava veebilehe www.justspeakit.ee jaoks. Kuna esimesel tegevusaastal saadud tagasiside koostoopartneritelt ja klientidelt naitab suurt vajadust inglise keele teemade jarele uhiskonnas, jatkab MTU KESKUS "JUST SPEAK IT" 2023. aastal koolituste ja konsultatsioonide pakkumist suuremas mahus. Samuti on plaanis laiendada koostoopartnerite ringi.

KESKUS JUST SPEAK IT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.