Rohkema info nägemiseks:

STARTUPDAY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1523; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta STARTUPDAY MTÜ kohta arvamuslugu!"

STARTUPDAY MTÜ hetkeolukord

Juba 1523 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ STARTUPDAY korraldas majandusaasta raames sTARTUp Day 2022 ärifestivail, sTARTUp Day 2023 ärifestivali ja Refresh konverentsi.

2022 aasta augusti lõpus toimus sTARTUp Day 2022. Tartu Ülikooli Spordihoones 24.-26. augustil toimunud üritus tõi Tartusse 3900.

Väliskülaliste osakaal sellel üritusel oli 29%. Lisaks praktilisele ja inspireerivale lavaprogrammile kahel laval, toimusid erinevad töötoad seminaride alas, liftikõnede võistlused pitching laval, kümned kõrvalüritused Tartu erinevates kohtades ja avatud oli demo ala, kus oli esindatud 94 ettevõtet.

26.-27. jaanuaril 2023 aastal toimus esmakordselt MTÜ STARTUPDAY poolt korraldatud üritus Refresh. Kautajakogemuse- ja disainiloojatele ning tootejuhtidele suunatud konverents toimus Eesti Rahva Muuseumis. Sellest võttis osa 600 erialaspetsialisti ja kahepäevasel konverentsil toimus praktiline lavaprogramm kahel laval ning teisel päeval toimusid praktilised seminarid. Konverentsipäeval oli avatud osalejatele ka demo ala.

Samanimeline üritus on varasemalt toimunud Tallinnas aastatel 2015-2018 15.-17. märtsil 2023 aastal toimus Tartu Ülikooli Spordihoones järjekorras seitsmes sTARTUp Day, millest võttis osa 3200 osalejat. Lisaks praktilisele ja inspireerivale lavaprogrammile kahel laval, toimusid erinevad töötoad seminaride alas, liftikõnede võistlused pitching laval, kümned kõrvalüritused Tartu erinevates kohtades ja avatud oli demo ala, kus oli esindatud 85 ettevõtet.

STARTUPDAY MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.