Rohkema info nägemiseks:

ELU DEMENTSUSEGA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELU DEMENTSUSEGA MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELU DEMENTSUSEGA MTÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elu Demetusega on dementsusega inimeste ja nende lähedaste huvikaitsega tegelev mittetulundusühing, mis on asutatud 2016. a. MTÜ

Elu Dementsusega osales perioodil 2018-2021 Dementsuse Kompetentsikeskuse loomisel ning tegevuste elluviimisel juht partnerina. Ühingus on 2022.a lõpuga 56 lihtliiget.

2022. a. aprillikuus valiti ühingule uus juhatus, mis koosneb viiest liikmest - kolm lähedaste vaate esindajat, üks hooldekodude vaate esindaja ning üks integreeritud teenuste vaate spetsialist.

2022.a korraldati ja viidi läbi 137 tugigruppi üle Eesti, kus osales 400 lähedast ,viidi läbi 6 mälukohvikut koostöös KUMU, Tallinna

Tervishoiukõrgkooli, Mustamäe Päevakeskus ning Tartu ja Rapla tugigruppidega.

Tegevused 2022. aastal: o koostööleping DKK-ga 2022. aastaks; o Teavitustöö: sõda ei ole dementsusega inimestele; o uue juhatuse valimine; o vanemaealiste strateegilise partnerluse võrgustikuga (NOVA) liitumine; o Maaleht: Dementsusega inimese lähedane — küsi abi. Eestis tegutseb juba 32 tugigruppi; o Dementsus ja sotsiaaltöö: küsitlusuuring ja ettekanne ESTA konverentsil; o 27. mai tugigrupijuhtide I koolitus Vodja mõisas; o Rahvusvaheline Alzheimeri kuu - kampaania teadlikkuse tõstmiseks; o Vikerraadio “Huvitaja”: Dementsus; o Jalutuskäik ja kontsert Kadriorus; o Rahvusvaheline Alzheimeri uuring: dementsusega inimesed ei saa diagnoosijärgselt piisavalt abi ja tuge; o Alzheimer Europe’i täisliikmestaatuse omandamine; o Eesti Psüühikahäiretega Inimeste ja Lähedaste Huvikaitse Liidu (EPILL) asutamiskoosolek (eeltöö tehtud II-III kv); o 26. okt tugigrupijuhtide II seminar/töötuba Lodjakojas; o Annetustalgud “Ma armastan aidata” - kampaania mittesildistava keelekasutuse arendamiseks; o Viljandi haigla mälukliiniku käivitamine (eeltöö tehtud III-IV kv); o Erinevad koostöökohtumised (SOM, DKK, EPIK, NOVA) ja omapoolse sisendi andmine (üldhooldusteenuse kvaliteedistandard, heaolu arengukava jt).

ELU DEMENTSUSEGA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.