Rohkema info nägemiseks:

TELLUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TELLUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TELLUS MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tellus on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis asutati 31. jaanuaril 2017.

MTÜ Tellus eesmärk on laste, noorte ja täiskasvanute praktiliste oskuste ja teadmiste suurendamine loodumaastikel liikumisel; ühiskonna loodus- ja keskkonnateadlikkuse tõstmine; loodussäästlike hoiakute kujundamine; säästvat arengut toetavate tegevuste propageerimine; võimaluste loomine haridusasutuste õpilastele osalemiseks erinevates loodushariduslikes programmides; teaduse populariseerimine erinevas vanuses teadushuviliste hulgas; koostöö haridusasutustega, omavalitsustega, ettevõtjate ja teiste organisatsioonidega.

31.12.2022 seisuga on MTÜ Tellus juhatus 2-liikmeline.

2022. aasta prioriteetsemad tegevused olid: 1) koostöö haridusasutustega - keskkonnateadlikkuse programmi raames projektide kirjutamine ja juhtimine lasteaia koolieelikute laste ning põhikooli I, II ja III astme õpilaste osalemiseks 2022/23. õppeaastal keskkonna- ja loodushariduslikes õppeprogrammides. Sellega loodi võimalused haridusasutuste õpilastele osalemiseks erinevates loodushariduslikes programmides, mille läbi toimub ühiskonna loodus- ja keskkonnateadlikkuse tõstmine, loodussäästlike hoiakute kujundamine ja säästvat arengut toetavate tegevuste propageerimine; 2) osalemine loodus- ja keskkonnakaitselistes tegevustes: vabatahtlik töö - erinevate koosluste ja elupaikade taastamine ning hooldamine (niidurüditalgud Ruhnus, must-toonekure talgud Pärnumaal ja Võrumaal, verev-lemmaltsa talgud Valgamaal, mudakonna talgud Lohusuus, kõretalgud Läänemaal jne).

3) osalemine ELFI naftareostuse vabatahtlike grupijuhtide koolitustel.

2023. aasta tegevuste peamised suunad on: 1) koostöö haridusasutustega - keskkonnateadlikkuse programmi raames projektide kirjutamine ja juhtimine põhikooli I, II ja III astme õpilaste osalemiseks 2023/24. õppeaastal keskkonna- ja loodushariduslikes õppeprogrammides. Sellega luuakse võimalused haridusasutuste õpilastele osalemiseks erinevates loodushariduslikes programmides, mille läbi toimub ühiskonna loodus- ja keskkonnateadlikkuse tõstmine, loodussäästlike hoiakute kujundamine ja säästvat arengut toetavate tegevuste propageerimine; 2) võtta vabatahtlikuna osa ELFi korraldatavatest loodus- ja keskkonnakaitselistes tegevustest.

Osalemine erinevatel talgutel (nt lendorava talgud Alutagusel, vooluvete talgud Jänijõel, krjaaedade ehitamine Koival, puisniidu talgud Hanikatsil, loopealsete talgud Kesselaiul jne).

TELLUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.