Rohkema info nägemiseks:

JÄRVAMAA MUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 544; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVAMAA MUUSEUMI SÕPRADE kohta arvamuslugu!"

JÄRVAMAA MUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Järvamaa Muuseumi Sõprade Selts (edaspidi Selts) on mittetulundusühing. Selts on 1904. aastal asutatud Järvamaa Muinasasjade Alalhoidmise Seltsi järjepidevuse kandja. Selts taasloodi 25.02.2017. aastal Paides (registrisse kantud 04.04.2017). MTÜ Järvamaa Muuseumi Sõprade

Seltsi peamine tegevusala on EMTAK koodi järgi muuseumide tegevus (91021).

Eesmärgid ja tegevusalad:

MTÜ Järvamaa Muuseumi Sõprade Seltsi eesmärgiks on vastavalt MTÜ põhikirjale: (cid:127) aidata kaasa SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa Muuseumi ja Järvamaa väikemuuseumide tegevusele Kesk-Eesti rahvakultuuri säilitamisel, uurimisel, tutvustamisel ja põlvkondade-vahelise järjepidevuse säilitamisel; (cid:127) äratada inimestes huvi Kesk-Eesti kultuuriloo vastu ja aidata kaasa põlvkondade-vahelise järjepidevuse säilitamisele; (cid:127) tutvustada üldsusele seltsi eesmärke ja ülesandeid, virgutada inimesi koduloolisele uurimistööle; (cid:127) korraldada konverentse, kokkutulekuid, korjandusi, kursusi, õppematku, teabepäevi jms avalikke üritusi; (cid:127) koostada ja avaldada trükis või internetis kirjandust/andmebaase, mille eesmärk on kultuuritraditsioonide alalhoidmine ning nende teadvustamine; (cid:127) arutada seltsi liikmete uurimistöö tulemusi ja leida võimalusi nende avaldamiseks trükis või internetis; (cid:127) arendada koostööd omataoliste ühingute, riiklike institutsioonide, omavalitsuste ja teiste juriidiliste/füüsiliste isikutega ning kaasata tegevusse ka mitteliikmeid; (cid:127) korraldada tegevusi, mis ei ole vastuolus tema põhikirjaga ning Eesti Vabariigi õigusaktidega.

Liikmelisus:

MTÜ Järvamaa Muuseumi Sõprade Seltsi asutajaliikmeid oli 70. 2021. aasta lõpus oli seltsil 101 tegevliiget. 2022. aastal astusid seltsi liikmeks Mart Mikson, Eve Jürgenson, Annely Meerbach, Ell

Rahnik, Juta Rikk, Maria Põllu, Valli Järve, Kazimiera Vellemaa, Heli Tuksam ja Tiiu Saarist, 31.detsembri 2022. aasta seisuga on seltsil 111 tegevliiget.

Seltsi juhtimine

Tulenevalt seltsi põhikirjast juhib seltsi tegevust 6 liikmeline juhatus. Seltsi juhatusse kuuluvad:

Andres Kruusmaa (esimees), Ründo Mülts (aseesimees), Henn Sokk, Heli Prii, Aldo Tamm ja Tiiu

Saarist.

Tegevused – sündmused 2022. aastal:

Selts on planeerinud tegevusi, et igal kuul oleks seltsi liikmetel võimalus mõnest põnevast ettevõtmisest osa saada. Kui aasta alguses kimbutas meid veel COVidist tingitud viiruseperiood, siis aasta edenedes said ettevõtmised tagasi oma toimumise rütmi.

26.01.2022 - Näitus vastupanust nõukogude võimule ja temaatiline loeng-kohtumine

JÄRVAMAA MUUSEUMI SÕPRADE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.