Rohkema info nägemiseks:

INSENERITEADUSKONNA ÜLIÕPILASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 449; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta INSENERITEADUSKONNA ÜLIÕPILASKOGU MTÜ kohta arvamuslugu!"

INSENERITEADUSKONNA ÜLIÕPILASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 449 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu eesmärk on arendada TTÜ Inseneriteaduskonnas kui ka terve ülikooli tasandil tudengielu, populariseerida erinevaid inseneeria erialasid ning korraldada arendavaid üritusi tudengitele. Suurimad organiseeritavad üritused on ehituskonverents BuildIT, rahvusvaheline terassillavõistlus BRICO, TalTech Energy Conference, Goldberg, Betoonitalent, ellujäämisvõistlus Inseneride Surväival ja pea kaks nädalat kestev uute liikmetega tutvumisüritus

Inseneritudengid Soojakus. Lisaks neile toimuvad ka mitmed väiksemad võistlused ja koosolemised nagu Spagetisild, Õuduste Öö, Mehloween jne ning koostööprojektid teiste üliõpilaskogude ja organisatsioonidega. Igal kuul toimuvad motivatsiooniüritused liikmetele/ teaduskonna tudengitele (nt lauamängude õhtud, saunaõhtud, bowling, laser game jne) ja koolitused (nt tehniliste vahendite koolitus, turunduskoolitus jms).

Samuti püüame saata ja aidata oma liikmeid erinevatele konverentsidele, millega üritame luua soodsat pinda arenguks insenerina või propageerida/lahendada erinevaid teemasid ja muresid. Lisaks suhtleme ja abistame dekanaati, üliõpilasesindust, korraldame aastaringset hariduse ja teaduse kvaliteedi uuringuid, tunnustame tublisid tudengeid, korraldame töövarju projekti kõigile teaduskonna tudengitele, korraldame TTÜ avatud uste päevadel Inseneriteaduskonna osa ja teisi taolisi üritusi.

INSENERITEADUSKONNA ÜLIÕPILASKOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.