Rohkema info nägemiseks:

KULTUURIKAMBER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 54; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURIKAMBER MTÜ kohta arvamuslugu!"

KULTUURIKAMBER MTÜ hetkeolukord

Juba 54 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kultuurikamber on asutatud 2017. aastal ning nagu nimigi väljendab, on ühingu eesmärkideks mitmekülgse tegevuse kaudu viljeleda kultuuri-, spordi- ja käsitöökunsti-alast tegevust Alutaguse vallas ja kaugemal. Kõige enam suunatakse tähelepanu Illuka piirkonnale.

Eesmärkide hulka kuuluvad ka erinevate sündmuste korraldamine (õpitoad, koolitused, seminarid). Samuti piirkonnaga seotud trükiste kirjastamine ning oluliseks peetakse ka koostööd teiste valla asutuste ja ühingutega. MTÜ tegutseb vabatahtlikkuse alusel avalikes huvides ja põhifunktsioonide täitmisel lähtub oma põhikirjast Alutaguse valla Illuka piirkonna kultuurivaldkonna arendamisel. Kultuurikamber MTÜ juhatus on kaheliikmeline. MTÜ tegevust on aastatel 2017-2018 finantseerinud Illuka Vallavalitsus ning peale haldusreformi jätkab tegevuse toetamist Alutaguse Vallavalitsus.

KULTUURIKAMBER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.