Rohkema info nägemiseks:

EESTI ÕENDUSJUHTIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 455; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ÕENDUSJUHTIDE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI ÕENDUSJUHTIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 455 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Õendusjuhtide Ühing (ühing) registreeriti Tartu Maakohtu registriosakonnas 4. oktoobril 2017.aastal. Ühingu liikmeskonna moodustavad haiglavõrgu arengukava haiglate (HVA) õendusjuhid. Eesti 20st HVA-st kuulusid 2022.a ühingusse 18 haigla õendusjuhid. Ühing kuulub

Euroopa Õendusjuhtide Ühingusse.

Aruandeperioodil toimus üldkogu koosolek ja kuus juhatuse koosolekut. Lisaks traditsioonilisele talvekooli ja suvekooli korraldamisele, mis toob kokku haiglate õendusjuhid, tervishoiu kõrgkoolide ja TÜ õenduse õppetooli ning õendusvaldkonna kutseorganisatsioonide esindajad, toimus septembris HVA haiglate eri tasandi õendusjuhtidele suunatud info- ja koolituspäev hübriidüritusena, kus osales veebi vahendusel üle 200 osaleja.

Juhatuse mahukamad tegevused lisaks talve- ja suvekooli ning infopäeva korraldamisele olid ühingu tegevuskava koostamine järgnevaks kolmeks aastaks, tervishoiu kõrgkooli tudengite praktika juhendamise rahastamise põhimõtete koostamine ja edastamine Sotsiaalministeeriumile ning personal-patsiendid suhtarvude, abiõdede rakendamise ja ametikohtade täitmise kaardistuse ettevalmistamine ja läbiviimine HVA-s. Lisaks eelnevale tehti ühingu liikmeshaiglate poolt ettepanekuid Ukraina sõjapõgenikest tervishoiutöötajate rakendamiseks ning toimusid selle teemalised arutelud sotsiaalministeeriumi ja haridusministeeriumi ning tervishoiu kõrgkoolide esindajatega. Jätkus liikmeshaiglate koostöö haigekassaga eriõe pilootprojektide osas ning toimus ettevalmistav tegevus uute eriõe katseprojektidega alustamiseks. Ühingu liikmete sisendi põhjal koondati tagasiside õendusvaldkonna kvaliteediindikaatorite teemale ministeeriumile.

Ühing on esindatud läbi oma liikmete ajutistes või alalistes töörühmades, nt Sotsiaalministeeriumi õenduse arendusnõukogus, TÜ õendusteaduse õppetooli õenduse ja ämmaemanduse terminoloogia töörühmas ja programminõukogus, Patsiendiportaali töörühmas, õendustulemuste ja –sekkumiste klassifikaatorite kirjastamise elluviimise projektis.

Rahvusvahelisel tasandil toimus koostöös Euroopa Õendusjuhtide Ühinguga (ENDA). Ühingu esindaja osales regulaarsetel ENDA juhtrühma koosolekutel. Arutelud, sh sisend Eesti poolt puudutasid liikmesriikide õenduse hetkeseisu, õdede puudust, SARS-CoV-2 levikut ning toimetulekut nende olukordadega, ENDA uuringu läbiviimist õendusjuhtide hulgas, et kaardistada õendusjuhtide rolle erinevates Euroopa riikides, ESNO (European Specialist Nursing Organization) aregukavale tagasiside koondamine, Itaalia kolleegide eestvedamisel uuringu “Nursing leadership in clinical practice: efficacy and repercussion on Nursing Sensitive Outcomes: A cross-sectional multicentre protocol study” läbiviimise heakskiitmine, organsiatsiooni kodulehe haldamisega ja liikmemaksude laekumisega seonduvad teemad. Ühing oli esindatud ENDA 15. konverentsil Environmental Chnages – Leadership Challenges, mis toimus Islandil 14.-17.septembril.

Ühingu juhatusse kuulusid Ilona Pastarus (SA Tartu Ülikooli Kliinikum), Maire Raidvere (AS Järvamaa Haigla) , Margit Seppik (SA Pärnu Haigla) , Marju Lepmets (SA Läänemaa Haigla), Natalja Metelitsa (SA Narva Haigla), Katre Zirel (SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla), Saima Hinno (SA

Viljandi Haigla) ja ühingu esinaine Ülle Rohi (AS Ida-Tallinna Keskhaigla).

EESTI ÕENDUSJUHTIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.