Rohkema info nägemiseks:

NARVA TRI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 120; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA TRI MTÜ kohta arvamuslugu!"

NARVA TRI MTÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Narva TRI tegevuse eesmärgiks on tervislik-sportliku eluviisi populariseerimine ning triatloni kui spordiala arendamine. Selleks korraldame unhistreeninguid, seminaare ning spordiunritusi. Eesmärkide saavutamiseks ja unlesannete täitmiseks unhing propageerib ja toetab sportiga tegelemist. Teeme koostööd teiste spordiorganisatsioonidega, omavalitsustega, firmadega ja unksikisikutega spordiunrituste korraldamisel ja tervisliku eluviisi propageerimisel. Lisaks avatud treeningutele ning seminaaridele, aastal 2020 aitasime korraldada triatloni Tallinnas. Tallinnas,

Ülmiste Business Triatlonis starti tuli unle 100 harrastajat ning unritus aitasid korraldada liigikaudu 20 vabatahtlikku. Narva TRI MTÜ sissetulekuallikateks on reklaamist saadud tulu, seminaride ja unhistreeningute osalustasud.

NARVA TRI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.