Rohkema info nägemiseks:

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, ALLIKA TN 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 72; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA kohta arvamuslugu!"

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, ALLIKA TN 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 72 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Allika tn 5 korteriühistu tegeles aastal 2022 elamu (aadressiga Allika 5, Põltsamaa linn) igapäevase majandustegevuse korraldamisega. Seisuga 31.12.2022 kuulus korteriühistu koosseisu 2 juhatuse liiget. Korteriühistu tööd korraldas kaheliikmeline juhatus. Ühistu igapäevane tõrgeteta toimimine oli tagatud. Regulaarselt korraldati koristus- ja hooldustöid.

2022. aastal pesti ja värviti majal katus, uuendati katuseräästalauad, likvideeriti maja juures olev kuivkäimla.

Töölepinguga töötavaid isikuid 2022. aastal ei olnud. Juhatuse liikmetele ei ole töötasu makstud töötasu ja nad ei saanud ka muid hüvesid aruandeaastal.

2023. aastaks plaanitud tegevused: a) jooksev igapäevane tegevus ühistu töö korraldamisel ja ühistu haldamisel, b) koguda raha, et 2024.

aastal uuendada maja üks korstnatest.

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, ALLIKA TN 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.