Rohkema info nägemiseks:

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, VILJANDI MNT 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 43; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA kohta arvamuslugu!"

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, VILJANDI MNT 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Põltsamaa vald, Põltsamaa linn, Viljandi mnt 4 korteriühistu registrikaart on avatud (esmakanne) Tartu Maakohtu registriosakonna poolt ametiülesande korras KrtS §66 lõige 4 alusel 12.01.2018.

Ühistu kõrgemaks organiks on korteriomanike üldkoosolek. Ühistut esinad ja selle igapäevast tegevust juhib korteriühistu juhatus, kes on valitud üldkoosoleku poolt.

Korteriühistule valiti üheliikmeline juhatus 2020 aasta lõpus- registri kanne 07.12.2020. Juhatus on valitud kolmeks (3) aastaks.

Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on 8 korteriga elamu teenindamiseks vajaliku maa ja elamu ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu juhatus korraldab raamatupidamist, selleks ostab raamatupidamisteenuse sisse.

Elamu majandamise kulude katteks tasuvad ühistu liikmed makseid, maksete arvestamise aluseks ja maksumääradeks on: (cid:127) Haldustasu - liikmete omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta, maksumäär 0,158€/m2.

(cid:127) Hooldustasu - liikmete omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta, maksumäär 0,25€/m2.

(cid:127) Remondifond- liikmete omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta, maksumäär 1.00€/m2.

Maksete suuruse (määra) on kehtestanud korteriomanike üldkoosolek.

Kommunaalmaksete vahendamine toimub samuti vastavalt üldkoosoleku otsusele ja põhikirjale: (cid:127) vesi+kanalisatsioon- arvestus toimub veearvesti näitude järgi, dets.2021.a. hind 3.852, novembrist 2022 hind 5.052€/m3, hinnatõus 23,75%.

Soe tarbevesi saadakse elektriboilerite baasil korterpõhiselt.

(cid:127) üldelektrienergia- jaotus korteriomandite arvu järgi (cid:127) prügi - jagatuna elanike arvu järgi korteris

Korteri elektri eest tasuvad korteriomanikud otse teenuse pakkujale, ühistu seda ei korralda.

Iga järgneva kuu algul väljastatakse kõigile korteriomanikele arve, kus ära toodud tasude summad liigiti. Maksetähtaeg 25.kuupäev.

2021. aastal korrastati kinnistu ja tehti I makse II korruse koridori akna vahetamiseks 2022. aastal oli plaanis koguda finantsvahendeid elamu remonditöödeks- vastuvõetud majanduskava järgi plaaniti teostada trepikoja aknaümbruse viimistlus, hoovipoolse välisukse vahetus ning elamu välisfassaadi krohviparandused. Ühtegi tööd neist ei tehtud.

2023. aastal tuleb vahetada üks maja korten (tuleohutuse tagamiseks), mille maksumus 2365.90€. Nimetatud kulu kaetakse juba kogutud (2856.75) remondifondist.

2022 majandusaasta aruande kinnitas korteriomanike üldkoosolek.

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, VILJANDI MNT 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.