Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 3 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 46; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAMSALU kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 3 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 46 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tapa vald, Tamsalu linn, Ääsi tn 3 korteriühistu põhitegevuseks on aadressil Ääsi tn 3 Tamsalu linnas asuva korterelamu ja selle juurde kuuluva maa majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Liikmeskond on korteriomanikud (8).

Korteriühistu tööd korraldab juhatus, mis on kahe liikmeline. Korteriühistul palgalisi töötajaid ei ole Ühistu juhatuse liikmed tasu ja muid soodustusi ei ole saanud.

Juhatus 01.01.2022-31.12.2022 aastal koosnes järgmistest liikmetest:

Helle Lempu juhatuse liige

Janika Soosaar juhatuse liige

Ühistul on kommunaalteenuste osutamiseks otselepingud teenust osutavate ettevõtetega. Kõik edasised lepingud on sõlmitud tulenevalt eelnevalt korraldatud vähempakkumiskonkursi tulemustest. Ühistu juhatus jälgib pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingutes sätestatule.

Remondifondis on 31.12.2022 seisuga kogutud 5289 eurot ning katuse vahetamiseks loodud fondis 8400 eurot.

Aastal 2023 plaanib korteriühistu jätkata senist tegevust.

TAPA VALD, TAMSALU LINN, ÄÄSI TN 3 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.