Rohkema info nägemiseks:

MAARDU LINN, STARDI TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 302; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARDU LINN, STARDI kohta arvamuslugu!"

MAARDU LINN, STARDI TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Stardi 6 tegutsemist alustati jaanuaris 2018.a.Korteriühistu tööd korraldab juhatus, mis koosneb 2 liikmest.Ühistu tegevuse eesmärgiks on Maardus, Stardi tn 6 asuva elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine. Korteriühistu põhieesmärgiks on korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine. Ühistul on kommunaalteenuste osutamiseks otselepingud teenust osutavate ettevõtetega (AS Tallinna Vesi, Eeasi Energia AS, Tallinna

Jäätmete Taaskasutuskeskus AS, Utilitas AS). Kõik edasised lepingud on sõlmitud tulenevalt eelnevalt korraldatud vähempakkumiskonkursitulemustest. Ühistu juhatus on jälginud pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule.

Aastal 2022 olid tehtud järgmised kulud:

Tegevuskulud – 1 968 EUR

Remondikulud – 12 088 EUR

Kokku kulud – 14 056 EUR.

Remondikuludeks olid: maja valgustuse väljavahetamine.

Debitoorne võlgnevus seisuga 31.12.2022:

Ostjatelt laekumata arved – 4 650 EUR

Kokku debitoorne võlgnevus – 4 650 EUR.

Pangaarvel seisuga 31.12.2022 – 15 116 EUR

Kreditoorne võlgnevus seisuga 31.12.2022

Hankijatele tasumata arved – 2 555 EUR

Kokku kreditoorne võlgnevus – 2 555 EUR. Eeltoodud andmete alusel võib teha järjelduse, et korteriühistu majandusolukord on stabiilne ja käesoleval ajal normaalselt maksevõimeline.

MAARDU LINN, STARDI TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.