Rohkema info nägemiseks:

SULLERI PUHKEALA MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 303; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SULLERI PUHKEALA MTÜ kohta arvamuslugu!"

SULLERI PUHKEALA MTÜ hetkeolukord

Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Sulleri Puhkeala on registreeritud 18.05.2018.a.

MTÜ Sulleri Puhkeala moodustati eesmärgiga Järvakandi alevis Nurtu jõe kaldale puhkeala arendamiseks ning ürituste läbiviimiseks.

MTÜ sooviks on haldusreformijärgse killustatuse vähendamine tänases suures Kehtna vallas. Tuues kokku valla eri piirkondade elanikud igast vanusest, luues õdusa õhkkonna ning soosime eri piirkondade inimeste lõimumist.

Kehtna Vallavolikogu otsusega on seatud isiklik kasutusõigus MTÜ Sulleri

Puhkeala kasuks 25 aastaks, mis on 03.06.2020.a. notariaalselt kinnitatud.

2022.a. kevadel jätkusid puhkealal kelgu- ja suusamäe rajamistööd. Soetati buldooserile masinate juhtimise vastuvõtja, mis on väga oluline töövahend suusa- ja kelgumäe pinnase liigutamiseks-planeerimiseks.

2022.a.maikuus toimunud talgute „Teeme ära“ raames sai kohaliku kogukonna kaasabil puhkealal puhastatud tamm, uuendati jalakäijate silla turvatrossid ja -piirded. Puhkealal kasutusel olevad pingid-lauad ning suur kiik ja lipumast said uue värvkatte. Eraisikust sponsor kinkis MTÜ-le uue mastilipu.

Paadisillale valmistati selle vees püsimiseks nõuetele vastav toestus ning soetati puhkajatele väljarentimiseks vesirattad. Vesirataste hoidmiseks sai hangitud metallkuur. Kuur vajas hädasti uut katusekatet. Kohalik eraisikust sponsor ulatas abikäe uue katusekattematerjali ostu finantseerimisel ning talgute raames saigi kuurikatus uue katte ning kuur ise ka üle värvitud.

Et kõik puhkajad tunneks end puhkealal mugavalt, siis nende hügieenitoimingute rahuldamiseks soetati puhkealale 2 välikäimlat ja ehitati välja kätepesemise võimalus. Puhkajate turvatunde ja ka võimalike MTÜ varakahjustavate isikute paremaks väljaselgitamiseks, muretseti olemasolevatele videokaameratele lisaseadmed, mis tagaksid parema pildikvaliteedi ka puhkeala kaugemas osas.

Paigaldatud said Sulleri puhkealale viitavad teeviidad puhkeala mõlemasse sissepääsu teeotsa.

Suusa- ja kelgumäe rajamistööd on hetkel oluliselt aeglustunud, sest mäe täitmiseks vajamineva täitepinnase puudus on väga suur. Lähiümbruses leiduv mineraalpinnas on omanike poolt pandud ootele, et see hiljem soodsamalt maha müüa Rail Balticu raudteetrassi Järvakandi piirkonna viaduktide ja ökoduktide ehitusel. Vaatamata tagasilöökidele (tarnijate poolt suusõnalistest kokkulepetest loobumine pinnase müügil) MTÜ Sulleri

Puhkeala jätkab mäe rajamiseks võimalike täitematerjali leiukohtade otsimisega ning pinnase vedudeks finantseerimisallikate leidmisega.

Sulleri puhkeala on juba praegu ja saab olema kindlasti edaspidi atraktiivne puhkekoht kõikidele nii suve- kui ka talvekuudel. Külastajate rahulolu on kasvamas ning usume, et selle teadlikkus tõuseb ja külastatavus kasvab veelgi.

SULLERI PUHKEALA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.